Tipp

Zsinórban a harmadik angol duplatippel is kaszálnánk

  • varin

A péntek esti angol mérkőzésen a hullagyenge Burton a Sheffield Unitedet fogadja. 1+1 tipp, szép oddsokért.

Folytatnánk nyertes hagyományunkat, a legutóbbi két alkalommal, amikor ugyanis egy Championship-mérkőzés kimenetelére, valamint egy gólszerzőre tippeltünk, remekül sült el. A Fulham-Bristol találkozón egy 1.75-ös és egy 3.40-es oddsot húztunk be, míg a Wolverhampton-Fulham találkozón 1.65-ért és 2.10-ért tippeltünk sikeresen. Péntek este egy jó kis Burton Albion-Sheffield United csatával próbálkozunk, hasonló szisztémában.

Fotó: The Sun

A Championship egyik leggyengébb csapatáról van szó a Burton Albion személyében, amelyet idény elején simán kiesőhelyre jósoltunk. Noha a kiscsapat jelenleg nem áll az utolsó háromban, ettől mindössze egy pontra van, arra pedig azért mérget vehetünk, hogy a Sunderland csakhamar feltámad. Az Albion védelme igencsak gyatra, 16 meccsen 31 gólt szedett be, amelyből hazai pályán 18-at számlált 8 találkozón. Otthon kaptak négyet a nem éppen gólgyáros Aston Villától, a gyengécske Barnsley-tól és a Wolverhamptontól is - és ez csak az utolsó másfél hónap statisztikája.

Ezzel szemben a Sheffield United az idény meglepetéscsapataként parádézik. Korábban már mi is regéltünk a United csodájáról, újoncként jelenleg a második helyen állnak és bár nem a legtermékenyebb csapatról van szó, az utolsó nyolc meccsükön azért csak betalált 16-szor.

Éppen ezen a nyolc meccsen volt nyolcszor eredményes a csapat nagy öregje, Leon Clarke. A 32 éves támadó, ha minden bajnoki mérkőzést nézünk, az utolsó 19 meccsén 14-szer is eredményes volt. Alighanem a játékos duzzad az önbizalomtól, hiszen az előző fordulóban egy laza négyest hintett a Hull Citynek, mindössze 35 perc alatt. Clarke egyébként a négy gólja mellett még több helyzetet is kihagyott, amelyből remélhetőleg egy-kettőt a Burton elleni mérkőzésre tartogat. Érdemes egyébként megnézni a találatait, ritka okos gólokat szerzett, persze azért akadt lesipuskás is köztük.

Íme a mérkőzés legfontosabb pillanatai, köztük Clarke parádéja

Mindezek fényében mi bátran behúzzuk a találkozóra a 2-est, szerintünk egy jó kis 0-2, 1-3 körüli eredmény várható, amelyből reméljük, Clarke barátunk is kiveszi majd a részét.

Tippek a mérkőzésre
   
Sheffield United nyer 2.00
Leon Clarke gólt szerez 2.75
[2529378] 2017-11-17 20:45:00 Burton - Sheffield Unitedx;