Tippkirály

Tízezerért megjátsszuk a tippedet!

A Tippkirályban megjátszott tippek száma közelít a százezres álomhatárhoz, ehhez pedig egy exkluzív promóció dukál.

Rengeteg tippet játszottatok már meg a Tippkirály aktuális kiírásában. A több mint 1500 résztvevővel bő egy hónapja zajló nagyszabású tippjátékunkban már több mint 73 ezer tipp került feladásra.

Az első tíz versenyző értékes tárgynyereményekben részesül, de ez még nem minden. Hogy tovább fokozzuk az izgalmakat, és még érdekesebbé tegyük a játékot, egy újabb díjat ajánlunk fel a résztvevőknek.

Annak a játékosunknak, aki a 100 000. tippet megjátssza a Tippkirály harmadik kiírásában, 10 000 forint értékben megfogadjuk a tippjét a Tippmixen, és elküldjük neki a fogadási szelvényt. Így az is nyerhet, aki eddig még nem adott fel egy tippet sem.

A játékban való részvételhez mindössze egy hatharom.com-os regisztráció szükséges, illetve legalább egy feladott tipp a Tippkirály 3-ban.

Ha tiéd a sorrendben a százezredik, máris nyertél. Ugye megéri?
Részletes részvételi feltételek
A 2017. október 5.-december 10. között a Tippkirály 3-ban időrendi sorrendben a százezredik megjátszott tippet jegyző hatharom.com-felhasználó jogosult a nyereményre.
 
A nyeremény egy 10 000 forint értékű Tippmix-szelvény, amely a Tippkirály 3-ban feladott százezredik tipp alapján kerül megfogadásra.
 
Amennyiben a százezredik tipp nem játszható meg a Tippmixen, úgy a nyereményre jogosult felhasználóval egyeztetve, az általa kiválasztott eseményekkel kerül feladásra a szelvény.
 
Amennyiben az adott tipp csak kötésben játszható meg a Tippmixen, abban az esetben is a felhasználóval egyeztetve, az általa kiválasztott eseménnyekkel kiegészítve kerül feladásra a szelvény.
 
Amennnyiben a Tippkirály 3 összesített tippszáma nem éri el a százezret, úgy az időrendben utoljára feladott, a Tippkirály 3-ba kvalifikáló tipp feladója jogosult a nyereményre.
 
A nyertest emailben értesítjük a nyereményről, majd adategyeztetést követően postai úton kerül kézbesítésre számára a szelvény.
 
A nyeremény készpénzre nem beváltható és át nem ruházható.
 
A hatharom.com fenntartja a jogot, hogy a felhasználó(ka)t a promócióban való részvételből annak manipulálása vagy azzal bármilyen módon való visszaélés esetén előzetes értesítés nélkül azonnal kizárja.