Angol foci

Öngólt remélnek leendő játékosuktól a liverpooliak

  • varin

Vajon az elkeseredettség vagy a humor szól a liverpooli szurkolókból a rangadó előtt?

   
Liverpool Döntetlen Southampton
1.40 4.30 7.50

Mumusával találkozik hétvégén a Liverpool, Jürgen Klopp fiai ugyanis 2015 februárja óta nem tudták legyőzni a bajnokságban a Southampton gárdáját, ráadásul Coutinhóék már 428 perce gólt sem szereztek a Szentek ellen. Csoda, hogy az Anfield Road népe az ellenfél játékosát kéri, hogy tegyen szívességet leendő klubjának?

Fotó: SKy Sports

Virgil van Dijk ugyanis a hírek szerint igen közel állt már a nyáron is ahhoz, hogy a Pool játékosa legyen, ám végül hiába lázadt fel jelenlegi klubja ellen, a Soton nem engedte el őt a Mersey partjára. Habár a fogadóirodák szerint kétséges, hogy januárban sor kerül a váltásra, a Liverpool-szurkolók már sajátjuknak tekintik Van Dijkot, akitől egy szívességet is kérnek szombat délutánra.

Több szurkolói tweet is érkezett ugyanis megjelölve a védőt, hogy ha tényleg a Liverpool játékosa lesz januártól, igazán megtehetné, hogy a két csapat hétvégi bajnokiján véletlenül esetleg elnéz egy-két labdát vagy öngólt vét leendő csapata javára. Ha egyébként tényleg lesz legalább egy öngól a mérkőzésen, pénzünk nyolcszorosát kaphatjuk vissza az egyik nemzetközi bukitól.

Van Dijk segítsége nélkül is a Pool számít a találkozó favoritjának, hiszen a Vörösök utolsó három meccsüket tíz lőtt góllal nyerték meg, míg Mauricio Pellegrino fiai az alsóházban rostokolnak a bajnokság harmadához közeledve és legutóbb saját pályájukon kaptak ki a Burnley-től.

[2522859] 2017-11-18 16:00:00 Liverpool - Southamptonx;
237903