Átigazolás

Neymar sírva könyörgött a Barcelonának, hogy ne adják el

megosztom

Több kérdés is felmerül ennek ismeretében a 222 millió eurós transzfer kapcsán.

Az elmúlt évek egyik legérdekesebb és legtöbb feszültséget kiváltó transzfere volt Neymar nyári átigazolása Barcelonából Párizsba. Habár korábban olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint a brazil támadó el akarta hagyni Katalóniát, hogy máshol teljesedjen ki és nyerjen Aranylabdát, francia lapértesülések szerint ez távolról sem volt így, sőt!

Fotó: Archív

A le10sport.com nevű francia oldal ugyanis a madridi székhelyű Marcára alapozva arról számolt be, hogy

Neymar könyörgött Josep Bartomeu elnöknek, hogy ne adják el őt Párizsba.

A 222 millióért csapatot váltó játékos állítólag olyannyira maradni akart Barcelonában, hogy el is sírta magát a klub első emberének, a transzfert követően pedig jó barátaival, Luis Suárezzel és Lionel Messivel próbálta rábírni az elnököt, hogy vásárolják őt vissza.

Ha ez tényleg így történt, az azért több kérdést is felvet, például hogy Neymar miért mószerolta be az UEFA-nál a Barcelonát, valamint a játékos miért is mondta korábban azt, hogy ő akart távozni és a katalánok nem tudták őt megtartani.

Viszont ha igaz a történet, akkor első hallásra igen érthetetlennek tűnik, hogy a Barcelona 222 millió euró ellenében nem csak a támadó trió legendás barátságát, de a saját renoméját is némiképpen szétrombolta.

Valószínűleg előbb kerül pont a Barátok Közt végére, minthogy kiderüljön a teljes igazság Neymar kapcsán...

   
Leganes Döntetlen Barcelona
10.00 5.50 1.25
megosztom