Felkészülés

Itt a legjobb tipp a magyar válogatott meccsére!

Megduplázhatjuk pénzünket a magyar válogatott utolsó idei mérkőzésén.

Fotó: Archív

Utoljára lép pályára 2017-ben a magyar válogatott, amely kedd este a Groupama Arénában a világbajnoki résztvevő Costa Ricát fogadja. A találkozó esélyese a magyar szurkolók szerint a közép-amerikai gárda, az oddsok azonban azt mutatják, hogy valószínűbb, hogy a mieink győzelemmel búcsúznak az évtől, valamint Szélesi Zoltántól.

   
Magyarország Döntetlen Costa Rica
2.45 3.20 2.75

A magyar csapat a sérültek miatt igen tartalékosan fogadja a Spanyolországban 5-0-s vereséget szenvedő Ortizékat, ráadásul a Luxemburg elleni fiaskó miatt az idényzáró mérkőzés hangulata sem lesz olyan, mint egy átlag válogatott mérkőzésé - a legnagyobb magyar ultracsoport ugyanis bojkottálta a találkozót.

Mint arról korábban is beszámoltunk, a vendégek igen tartalékos kerettel vágtak neki a kétmeccses túrának, hiszen a három legnagyobbnak nevezhető sztárjuk, Keylor Navas, Joel Campbell és Bryan Ruiz sem lépett pályára a spanyolok ellen, ahogy a mieink ellen sem fognak.

Hogy pontosan a közép-amerikai ország labdarúgása hol is tart a magyaréhoz képest, arról nehéz megalapozott véleményt formálni, mindenesetre ne felejtsük el, a világranglistán több, mint 30 hellyel áll a La Sele a magyar csapat előtt, ám csapatértékben viszont már elmaradnak a mieinktől.

Az elmúlt hónapokban sem produkáltak túl jó eredményeket, habár az Egyesült Államok idegenbeli legyőzése nagyon szép teljesítmény volt, de idén már szenvedtek vereséget például Panamától is, nem is egyszer.

Véleményünk szerint akik szerepet kapnak kedden este, szeretnék szépen búcsúztatni az évet és a szövetségi kapitányt, miként az új trénernek, Leekensnek is bizonyítani akarnak. Ha megnézzük a magyar csapat keretét, talán a támadó potenciál erősebb, a védelemből és a középpályáról ugyanis több alapember hiányzik.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gróf Dávid (Budapest Honvéd), Kovácsik Ádám (Videoton)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre – Franciaország), Kádár Tamás (Dinamo Kijev – Ukrajna), Korcsmár Zsolt (Midtjylland – Dánia), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva – Izrael), Litauszki Róbert (Újpest FC), Szabó János (Paksi FC), Vinícius (Videoton FC)
Középpályások: Balogh Balázs (Puskás Akadémia FC), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia FC), Nagy Ádám (Bologna – Olaszország), Nagy Dániel (Újpest FC), Pátkai Máté (Videoton FC), Varga József (Videoton FC)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros),  Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Németh Krisztián (New England Revolution – Egyesült Államok), Nikolics Nemanja (Chicago Fire – Egyesült Államok), Priskin Tamás (Ferencváros), Stieber Zoltán (D. C. United – Egyesült Államok), Ugrai Roland (Diósgyőri VTK)

Mindezek szellemében mi nem gondoljuk, hogy unalmas futballal és kevés góllal búcsúznak a felek 2017-től, a legvalószínűbb végeredmény az 1-1-es döntetlen, de könnyen lehet akár egy jó kis 3-3 vagy 3-2 is.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@2.00
[2640344] 2017-11-14 20:15:00 Magyarország - Costa Ricax;