Olasz foci

Furcsa nyilatkozattal védi a Juventus legnagyobb értékét az igazgató

Beppe Marotta Paulo Dybaláról mondta el őszinte véleményét, talán nem minden hátsó szándék nélkül.

Még csak 23 éves, de már a világ egyik legkeresettebb támadójának számít Paulo Dybala. A Juventus argentin üdvöskéjéért sorban állnak Európa sztárcsapatai, és egyes hírek szerint maga Dybala is hajlana a váltásra, ám Giuseppe Marotta, az Öreg Hölgy sportigazgatója szeretné még időben lehűteni a kedélyeket.

Fotó: Archív

"Nagyon nagy nyomás nehezedik rá, amelyet nem is mindig bír el. Szenzációsan kezdte karrierjét és ezt az évet is a Juventusnál, így természetes, hogy egy kisebb formahanyatlás után is visszaesésről beszélnek az emberek. Ő azonban még csak egy fiatal kölyök, fel kell nőnie ahhoz, hogy igazán topjátékos legyen" - nyilatkozta Marotta azokra a "vádakra", hogy Dybala a parádés szezonkezdet után elvesztette góllövő csukáját.

Dybala ára a Transfermarkt szerint jelenleg 70 millió euró, ám a valóságban ennek akár kétszeresét is megkaphatja érte a Juve.

A Juventus CEO-ja még egy fél mondattal megemlítette, hogy hatalmas csalódásnak élnék meg, ha Olaszország lemaradna a világbajnokságról, továbbá az Öreg Hölgy idén is megcélozza a Bajnokok Ligája-trófeát, mert már évek óta kergetik azt.


Az idén igencsak akadozó játékot bemutató Juventus egy pontra már megközelítette az éllovas Napolit, ám hétvégén mindkét félre komoly rangadó vár. A Zebrák a Sampdoria vendégei lesznek, míg a Napoli a Milant fogadja a San Paolóban. Íme a     szorzói:

Oddsok a két csapat rangadójára
  1 x 2
Napoli-Milan 1.45 4.65 5.75
Sampdoria-Juventus 6.25 3.95 1.50
[2588443] 2017-11-19 15:00:00 Sampdoria - Juventusx;