Tipp

Tutista kombi a válogatott meccsekre

Tippmesterünk a román-török, a horvát-görög és a magyar válogatott meccséből gyúrt össze egy kombit.

Románia - Törökország
Tipp: Románia vagy döntetlen@1.38

Románia hasonló helyzetben van, mint mi voltunk két éve. Mély morális válságból lábalt ki a gárda, köszönhetően a szövetségi kapitányi posztot betöltő Cosmin Contrának. Contra nagyjából olyan a románoknak, mint nekünk Dárdai, irányítása alatt a játékosok visszanyerték a hitüket és egyre jobb eredményeket érnek el. Éppen ezért a barátságos meccs ellenére is motivált román csapatra lehet számítani, szemben a török válogatottal.

A törököket a román edzőlegenda, Mircea Lucescu irányítja, a rutinos mester viszont nem titkoltan tesztelésre használja fel a kolozsvári ütközetet. Sokat fog cserélni, új arcokat akar kipróbálni, így viszont nem túl valószínű, hogy  a törökök elviszik a "három pontot" Romániából.

[2655020] 2017-11-09 19:15:00 Románia - Törökországx;

Horvátország - Görögország
Tipp: Gólszám 3.5 alatt@1.16

A horvát-görög vb-selejtezőn a fogadók a horvátok győzelmét várják, azonban a görögök extradefenzív játékra készülnek Zágrábban. Az előzetes várakozások szerint 8 védekező felfogású játékos lehet ott a hellén kezdőben, nem vitás, hogy a szoros eredmény - lehetőleg egy 0-0 - elérése a céljuk. A horvátok nincsenek topformában, nem nagyon ízlik nekik a betömörülő ellenfelek elleni játék, a pálya talaja a régi Népstadionéhoz hasonló, az idő sem túl kegyes - egyszóval, semmi nem utal arra, hogy lesz négy gól ezen a meccsen.

[2654253] 2017-11-09 20:45:00 Horvátország - Görögországx;

Luxemburg - Magyarország
Tipp: Magyarország vagy döntetlen@1.17

Nyerni mennek a fiúk Luxemburgba, azonban nem lesz könnyű dolguk a miniállam válogatottja ellen. Sötét ló számomra a hazai csapat, ha pedig ne adj' isten a luxemburgiak szerzik meg az első gólt, úgy nem vagyok benne biztos, hogy megnyerjük a meccset. Kikapni azért nem fogunk.

[2640343] 2017-11-09 20:00:00 Luxemburg - Magyarországx;

A kombi alapját a román-tipp adná, amit legszívesebben egy döntetlen nélküli hazaival játszanám meg, de mivel ilyen opció a Tippmixprón nincs, kénytelen voltam átgyúrni és kiegészíteni a tippet.

Az 1.87-es odds nem rossz, 5/10-es téterősséggel adom fel. Sok sikert!

hatharom.com
Románia - Törökország Románia vagy döntetlen
Horvátország - Görögország Gólszám 3.5 alatt
Luxemburg - Magyarország Magyarország vagy döntetlen
@1.87
Fogadási határidő: 19:15