Átigazolás

Hazard vette a lapot, máris udvarol a Realnak

  • ivan

A belga támadó boldog a Chelsea-nél, de nem titkolja, hogy szívesen kipróbálná magát a Real Madridnál.

Nemrég számoltunk be róla, hogy spanyol és angol sajtóhírek szerint Zinedine Zidane a Chelsea belga támadóját szeretné leginkább megszerezni a nyári átigazolási szezonban.

Hazard Real-mezben?

A francia tréner Gareth Bale helyére nézte ki Eden Hazardot, akit már korábban is szóba hoztak a királyi gárdával. A 26 éves játékos megszerzése viszont nem lesz egyszerű feladat, egyrészt 2020-ig van érvényes megállapodása a Chelsea-vel, másrészt a londoniak nyilván nem akarnak megválni legnagyobb értéküktől, ha mégis megteszik, azt csak is súlyos eurómilliókért fogják.

A pletykákról megkérdezték magát Hazardot is, a támadó a belga RTL-nek úgy fogalmazott, bár nem tudja mit hoz a jövő a számára, egy napon szívesen dolgozna Zidane kezei alá.

Mindenki tudja mennyire tisztelem Zidane-t, játékosként és edzőként is ő a példaképem. Persze nem látok a jövőbe, nem tudom mi történik majd a karrieremmel, de Zidane csapatában játszani egy álommal érne fel

- nyilatkozott Hazard, aki azért igyekezett hozzátenni, hogy semmi gondja nincs Londonban. "Jelenleg boldog vagyok a Chelsea-nél és még számos feladatom van itt, szóval mostani klubomra fókuszálok".

Hazard piaci értékét jelenleg 75 millió euróra taksálja a Transfermarkt, de az átigazolások terén mostanában repkedő összegek alapján ennek akár a dupláját is elkérheti érte a Chelsea.