Nemzetközi foci

Az irodák egyre inkább látják Mourinhót távozni

Folyamatosan csökken az odds arra, hogy José következő állomáshelye Párizs lesz.

Egyre több pletyka merül fel José Mourinho távozásával kapcsolatban, a hírek szerint a portugál mesterrel már tárgyalnak is a PSG képviselői. Mint arról mi is beszámoltunk, Párizsból sok-sok pénzzel csábítják a Special One-t, aki nem is teljesen elégedett a manchesteri helyzettel, így nem kizárt, hogy a klubváltás hamarosan megvalósul.

Fotó: Archív

Az egyik brit bukméker képviselője, Alex Apati arról beszélt, a játékosok szerint egyre valószínűbbnek tűnik Mourinho váltása, akár már idén nyáron.

"Úgy tűnik, a Premier League-nek már gyakorlatilag vége is van, amelynek a fogadók szerint könnyen lehet az lesz az eredménye, hogy akár már nyáron távozik a portugál tréner a francia fővárosba" - mondta Apati.

Ha még nem is most, de előbb-utóbb tényleg a PSG trénere lehet Mourinho, ezt jelöli a 3-szoros szorzó is arra, hogy melyik lesz a Special One következő klubja a United után.

Jelenleg egyébként 6-szoros az odds arra, hogy Mou távozik 2018 nyarán, 1.50, hogy soha nem nyer Premier League-et a Manchesterrel, míg egy nap alatt 26-ról 17-re csökkent, hogy ő lesz a következő távozó tréner a Premier League-ben.

Jövő hétvégén a Manchester United a Newcastle-t fogadja hazai pályán. A Vörös Ördögökre 1.25-ös szorzóval fogadhatunk a    -n.

237903