Sportfogadás

Két magyar csapatot nyeretünk, egyet veretünk

Hétközben az Eger, a Ferencváros és az OSC mérkőzéseire fogadunk a vízilabda világában.

Eger-Pro Recco
Tipp: Pro Recco
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A két együttes az előző szezonban háromszor találkozott egymással, s mindháromszor az olasz sztárcsapat tudott nyerni, méghozzá minimum négy góllal. A felek legutóbbi, május végi, budapesti Final Six-es randevúján a Pro Recco például kilenc gólt tett közé.

Azóta egyébként nőtt a felek közti differencia, hiszen a vendégek nagyjából együtt maradtak a nyári szezonban, s továbbra is annyi sztárjuk van, hogy Ivovics például csak a BL-meccseken ugrik medencébe. A magyar csapat ezzel szemben gyengült, avagy hiába játszik hazai medencében, ismét az olaszok a mérkőzés esélyesei.

Vélhetően ezúttal nem lesz olyan nagy a különbség, mint a két csapat májusi BL-bronzmeccsén, de a jelenlegi állapotok szerint csak a Pro Reccón múlik, hogy mennyit tesz közé.

Oroszországban is nyerhet a Fradi. - Fotó: facebook.com/fradi.hu

Szintez Kazany-FTC
Tipp: FTC
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Noha a Kazanyt azért nem szabad lebecsülni, hiszen a BL-főtáblára jutásért összesítettben csak egy góllal maradt alul a Bresciával szemben, s több orosz válogatott játékost is a keretében tudhat, egyértelműen a Ferencváros a szerdai mérkőzés esélyese, még idegenben is.

A nyári átigazolásoknak köszönhetően ugyanis a Fradinak olyan erős együttese van, hogy még a Bajnokok Ligájában is megállná helyét, s nagy eséllyel jutna be ott a legjobb hat közé. Hogy mást ne mondjuk, az FTC hétvégén a BL-címvédő Szolnokkal játszott mérkőzést az Európai Szuperkupáért, a zöld-fehérek pedig csak büntetőkkel maradtak alul...

Habár az Eurokupa negyeddöntőjének oda-visszavágós párharcról beszélünk, a felek között bőven van annyi különbség, hogy már az első meccsen is kijöjjön, hogy a Ferencváros lényegesen magasabb játékerőt képvisel.

OSC-Hannover
Tipp: OSC
Odds:
1.15 @ Tippmixpro

A BL első játéknapján a Hannover meglepetést okozott, hiszen legyőzte hazai medencében a Bresciát. Ennek ellenére az OSC kötelező győzelem előtt áll szerdán.

A németeknél ugyanis egy-két jó képességű légióson kívül hazai játékosok alkotják a keretet, a német válogatott pedig az utóbbi években nem igazán tud kiemelkedő eredményeket felmutatni. Ezzel szemben a magyar alakulat tele van jobbnál jobb vízilabdázókkal, s a fiatalok kivételével valamennyien válogatottjuk húzóemberei közé tartoznak.

A gyengécske idénykezdet óta az OSC egyébként kezd magára találni, két hete például végig vezetve, négy találattal tudott nyerni a Partizan Belgrád otthonában. Ezúttal is valami hasonlóra van kilátás, egyébként is, ha a fővárosi együttes akar valamit a Bajnokok Ligájában, akkor az ilyen kaliberű meccseket hazai medencében magabiztosan hoznia kell.

hatharom.com
Eger-Pro Recco Pro Recco
Szintez Kazany-FTC FTC
OSC-Hannover OSC
@1.94
Fogadási határidő: 16:00