Magyar foci

Hány gólt lövünk Luxemburgban?

Feröernek hazai pályán egyet rúgtunk, Andorrának idegenben viszont egyet sem. Vajon Luxemburg ellen mire megyünk?

Fél év leforgása alatt a harmadik miniállam ellen lép pályára a magyar együttes, amely csütörtökön Luxemburg vendége lesz. A Szélesi Zoltán irányításával készülő nemzeti tizenegy győzelemre készül, de ahhoz gólokat kell szerezni, márpedig Luxemburg nemrégiben Franciaországot is lenullázta (az is igaz, hogy utána nyolcat kapott a svédektől).

A magyar válogatott kerete
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gróf Dávid (Budapest Honvéd), Kovácsik Ádám (Videoton)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korcsmár Zsolt (Midtjylland), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Szabó János (Paks), Vinícius (Videoton)
Középpályások: Balogh Balázs (Puskás Akadémia), Elek Ákos (Kajrat Almati), Nagy Ádám (Bologna), Pátkai Máté (Videoton)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Németh Krisztián (New England Revolution), Nikolics Nemanja (Chicago Fire), Priskin Tamás (Ferencváros), Sallai Roland (APOEL), Stieber Zoltán (D. C. United), Ugrai Roland (DVTK), Varga Roland (Ferencváros)

Szélesi keretéből is látszik, hogy túlsúlyban vannak a támadó felfogású játékosok. Az NB I góllövőlistájának vezetője mellett az MLS-gólkirálya és egy BL-játékos is megtalálható a támadók között, nagy kérdés, hogy a megbízott kapitány milyen felállást eszel ki a találkozóra.

Kattints a képre és tippelj a magyar meccsre!

Luxemburg elsősorban hazai pályán képes meglepetéseredményekre, de Andorrához vagy Feröerhez képest annyi a különbség, hogy egyáltalán nem olyan defenzív a játékfelfogása.

Nem tétmérkőzésen Luxemburg utoljára 2015 novemberében nem kapott gólt, akkor egy szintén év végi barátságos mérkőzésen Görögországnak jött össze a bravúr, hogy nem tudott betalálni.
Vendégcsapat góljainak száma    
0 4.75
1 2.95
2 3.25
 3+ 3.25

A fogadóirodák kínálatában megtalálhatjuk a magyar csapat góljainak számára való fogadásokat is. Az egál line-t a Tippmixpro másfél gólon húzta meg, ha legalább két gólt szerzünk, azzal pénzünket közel meg tudjuk duplázni.

Vendégcsapat - Gólszám 1,5    
Kevesebb, mint 1,5 Több, mint 1,5
1.95 1.70
[2640343] 2017-11-09 20:00:00 Luxemburg - Magyarországx;