Bulvár

Ronaldo megkötötte élete leghülyébb fogadását

Vakmerő, de bátor Cristiano Ronaldo, aki úgy véli, még befoghatja Lionel Messit.

Fotó: Archív

Semmi nem jön össze idén Cristiano Ronaldónak, ahogyan a Real Madrid, úgy legnagyobb sztárja is szenved. A portugál zseni noha csak hét bajnokit játszott idén a Madridban eltiltása miatt, ezeken is mindössze csak egyetlen gólnál tart, ami azt jelenti, 11 találat a hátránya a góllövőlista éllovasától, Lionel Messitől. Ám nem CR7-ről beszélnénk, ha nem lenne még így is biztos abban, hogy ő lesz a gólkirály.

   
Atlético Madrid Döntetlen Real Madrid
2.90 3.30 2.30

A spanyol Don Balon szerint ugyanis Ronaldo fogadást kötött két csapattársával, Sergio Ramosszal és Marcelóval, hogy ő nyeri a La Ligában a gólkirályi címet, ami igencsak bátor vállalásnak tűnik. Hogy pontosan mi volt a tét és milyen szorzón fogadott Ronaldo, arról sajnos nem szól a fáma, mindenesetre a bukmékerek jelenleg nem kevesebb, mint 17-szeres pénzt fizetnének CR7 aranycipőjére.

Ennél jóval jobbak az esélyei a luzitán csillagnak a Bajnokok Ligájában, ahol mindössze 3-szoros pénzt nyerhetünk Ronaldóval és hatszorosat nagy vetélytársával.

A Real Madrid 32 éves csillagával kapcsolatban egyébként az elmúlt hetekben több hír is szólt arról, hogy mennyire frusztrált a rossz teljesítménye okán, ám Zinedine Zidane megnyugtatta a szurkolókat, hogy a gólok mellett az olyan gólpasszok is fontosak számára, mint például a hétvégi, Iscónak adott.

A válogatott szünetre pihenőt kapott CR7-re és csapatára november 18-án nagyon fontos városi derbi vár, hiszen a Wanda Metropolitanóban vizitál a címvédő. Az oddsok igencsak háromesélyesek, ha pedig Ronaldo közelebb akar kerülni egy behúzott fogadáshoz, bizony neki is ki kell vennie a részét a sikerből.

11742#00