Átigazolás

Meredek pletyka kering Neymar jövőjéről

  • ivan

Sajtóhírek szerint Florentino Pérez a fejébe vette, hogy a brazil támadóval pótolja Cristiano Ronaldót.

A válogatott meccsek miatt szünetelnek az európai bajnokságok, ez pedig jó alkalom arra, hogy a sajtó témát találjon magának. A katalán Mundo Deportivo például rendszerint kihasználja ezeket az "üres járatokat", hogy kicsit odaszúrjon a Real Madridnak, ám most a lap egyik - átigazolásokban rendre jól informált - újságírója azt írta, hogy Florentino Pérez "nekifekszik" a Neymar-üzletnek.

PSG - facebook

A cikk szerint a királyi gárda első embere évek óta megszállottja a brazil támadónak és már azt is nehezen emésztette meg, amikor a Barcelona elhappolta az akkor még a Santosban futballozó sztárt a madridiak orra elöl.

A lap úgy tudja, hogy Florentino Pérez Neymar ügynökén, Wagner Riberión keresztül elérte a futballista édesapját, és felvázolta neki a tervét, mely szerint 2021-ben a Real Madrid leigazolná Neymart - méghozzá Cristiano Ronaldo helyére.

Mint ismert, a portugál nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy nem óhajtja meghosszabbítani négy év múlva lejáró kontraktusát a királyi gárdával, így Péreznek keresnie kell egy hasonló kaliberű szupersztárt CR7 helyére. A madridi elnök szerint Neymar tökéletes megoldást jelentene.

Bár Marco Verratti esetében láthattuk, hogy a PSG nem igazán hajlik rá, hogy a legjobb játékosait eladja a legnagyobb ellenfeleknek, Párizsban azért nem lehetnek nyugodtak Neymar jövője miatt.

A brazil támadóval kapcsolatban ugyanis ellentmondásos hírek keringenek, bizonyos vélemények szerint Neymar csalódott a francia fővárosban és az öltöző hangulatával sincs kibékülve. Az Edinson Cavanival való összezördülése óta már több csapattársával is megromlott a viszonya, legutóbb pedig arról cikkezett a francia sajtó, hogy Unai Emery vezetőedzővel is összeakasztotta a bajszát, miután szakmailag kritizálta a trénert.

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?    
PSG 4.45
Man. City 5.75
Real Madrid 6.00
Barcelona 8.00
Bayern München 8.50

Neymar nem titkoltan azzal a céllal hagyta ott a Barcelonát, hogy Messi árnyékából kilépve Aranylabdát, Bajnokok Ligáját és világbajnokságot is nyerjen. A PSG sportigazgatója, Antero Henrique szerint Neymarral minden a legnagyobb rendben, boldog a klubnál, a csapat pedig jó úton jár,hogy elérje az idei szezonra kitűzött célokat. És persze nem eladó.

238054