Magyar foci

Durván emelkedik a magyar válogatott szorzója

megosztom

Csütörtök este Luxemburgban játszik barátságos mérkőzést a magyar válogatott.

Hétfőn számoltunk be róla, hogy a magyar állami fogadóiroda milyen szorzókkal hozta ki a csütörtökön esedékes, Luxemburg - Magyarország barátságos válogatott mérkőzést. A     nyitószorzói három esélyben a következőképpen alakultak: 6.75 - 4.55 - 1.40.

Ehhez képest keddre jelentős változások álltak be az oddsokat illetően, köszönhetően annak, hogy a külföldi fogadók nem igazán bíznak a gyenge évet produkáló magyar válogatottban.

Keddre a mieink sikere az 1.40-es szorzóról 1.63-as értékre emelkedett, míg Luxemburg győzelme a közel hétszeres pénzről 4.50-es oddsra csökkent.

   
Luxemburg Döntetlen Magyarország
4.50 4.05 1.63

Mint ismert, a magyar válogatott a sikertelennek titulált világbajnoki selejtezősorozatot követően közös megegyezéssel szerződést bontott Bernd Storck szövetségi kapitánnyal, majd a helyére a belga Georges Leekenst nevezte ki. A 68 éves szakember azonban csak jövőre kezdi meg a tényleges munkát a válogatott élén, addig pedig a megbízott szövetségi kapitány Szélesi Zoltánnal készül a csapat.

Szélesi Zoltán bátran tekint a csütörtöki meccs elé / fotó: mlsz.hu

Szélesi az MLSZ telki központjában hétfőn tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy sok újítást nem tervez a rendelkezésre álló rövid időben, de így is bizakodva várja a miniállam válogatottja elleni ütközetet.

"A játékosok partnerek a munkában, mindenki motivált, és várja a mérkőzést. Rövid idő áll a rendelkezésünkre, mindössze két napunk van a közös munkára, ráadásul a keret még nem teljes, lesz, aki az elutazás előtt egy nappal csatlakozik a többiekhez. Nem szeretném felborítani az elmúlt években kialakult munkát, igyekszem egyszerű, megkövetelhető dolgokat viszontlátni az edzéseken és a mérkőzéseken is. Ha a játékosok mentalitása és hozzáállása ugyanaz marad, mint az első napokban, bátran mehetünk neki az előttünk álló két mérkőzésnek" - idézi Szélesit az mlsz.hu

Szélesi keretében egyébként találunk néhány változást a Storck-érához képest, melyek közül talán a legjelentősebb, hogy az MLS-gólkirály Nikolics Nemanja újra kerettag lett.

A magyar válogatott kerete
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gróf Dávid (Budapest Honvéd), Kovácsik Ádám (Videoton)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korcsmár Zsolt (Midtjylland), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Szabó János (Paks), Vinícius (Videoton)
Középpályások: Balogh Balázs (Puskás Akadémia), Elek Ákos (Kajrat Almati), Nagy Ádám (Bologna), Pátkai Máté (Videoton)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Németh Krisztián (New England Revolution), Nikolics Nemanja (Chicago Fire), Priskin Tamás (Ferencváros), Sallai Roland (APOEL), Stieber Zoltán (D. C. United), Ugrai Roland (DVTK), Varga Roland (Ferencváros)
[2640343] 2017-11-09 20:00:00 Luxemburg - Magyarországx;

megosztom