Heti műsor

Jönnek a vb-pótselejtezők!

A héten a vb-pótselejtezők, illetve a barátságos válogatott meccsek játsszák a főszerepet.

Csütörtökön Luxemburgban játszik a magyar válogatott.

A hét eseményei

Az előttünk álló héten a világbajnoki pótselejtezők, illetve a barátságos válogatott találkozók játsszák a főszerepet a labdarúgás világában.

A magyar válogatott csütörtökön Luxemburgban lép pályára, ahol a mieink az esélyesek, de egy ilyen csúfos vb-szereplést követően, továbbá figyelembe véve azt, hogy a miniállam két hónapja ikszelt Franciaországban, illetve azt, hogy egy felkészülési mérkőzésről beszélünk, gyakorlatilag bármi megtörténhet a találkozón.

A magyar válogatott luxemburgi mérkőzésével bővebben is foglalkozunk majd oldalunkon!

[2640343] 2017-11-09 20:00:00 Luxemburg - Magyarországx;

Pótselejtezők tekintetében el leszünk kényeztetve a héten, hiszen csütörtökön Észak-Írország-Svájc (H: 3.15 D: 2.90 V: 2.35) és Horvátország-Görögország (H: 1.45 D: 3.95 V: 6.75), pénteken Svédország-Olaszország (H: 3.05 D: 3.05 V: 2.40) és Honduras-Ausztrália (H: 2.00 D: 3.15 V: 3.75), szombaton Új-Zéland-Peru (H: 4.75 D: 3.50 V: 1.70) és Dánia-Írország (H: 1.85 D: 3.25 V: 4.25), míg vasárnap a csütörtöki meccsek visszavágóit rendezik.

Ugyanakkor természetesen jobbnál jobb felkészülési mérkőzéseket is játszanak a válogatottak. Szerdán az Izland-Csehország, csütörtökön a Románia-Törökország és a Skócia-Hollandia, pénteken a Japán-Brazília, az Ukrajna-Szlovákia, a Belgium-Mexikó, a Lengyelország-Uruguay, az Anglia-Németország és a Franciaország-Wales, szombaton az Oroszország-Argentína és a Spanyolország-Costa Rica meccsekre lesz érdemes odafigyelni.

A vb-pótselejtezőkkel és a felkészülési találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozunk!

[2654255] 2017-11-10 20:45:00 Svédország - Olaszországx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi válogatott felkészülési találkozóra, továbbá az NB II-re lesz érdemes fogadni, ahol például MTK-Zalaegerszeg és Nyíregyháza-Békéscsaba rangadókat rendeznek.

Az NFL-ben 10. fordulót rendezik, de a kézilabda szerelmesei sem unatkoznak majd, ugyanis férfi kirakatcsapataink közül a Veszprém a PSG otthonába látogat, míg a Szeged a Nantes csapatát fogadja. Női sztáregyütteseink közül a Győr hétfőn a Rosztovot fogadja, szombaton a Midtjylland otthonába látogat, míg Ferencváros a Vardar Szkopjét fogadja.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!