Sportfogadás

Jól hasítottak a tippmesterek, érdemes volt velük tartani

A mögöttünk hagyott héten 26 tippből 16 nyertes lett a Protipp-rendszerben. Lássuk a legszebb fogásokat!

Igen aktívak voltak a hatharom.com Protipp-rendszerének tippmesterei az elmúlt héten és szerencsére a tippek is ültek, így szépet lehetett kaszálni.

Ingyen tippekért kattints a képre!

A hétvége kifejezetten jól sikerült a tippadóknak, labdarúgással, kézilabdával és amerikai focival is sikerült nyerniük.

A legnagyobb oddsot 'varin' fogta meg, aki a Genoa-Sampdoria mérkőzésen tippelt a vendégek győzelmére 2.75-ös szorzón, és mivel ezt a fogadást 8/10-es téterősséggel küldte játékba, 14 egység profitot zsebelt be.

Jól szerepeltek a kézis tippmesterek is, 'Noemail' és 'ivan' tökéletes kombit állított össze a Bajnokok Ligája valamint a magyar férfi és női bajnokságon, de két tipp is függőben van még a Győr-Rosztov meccs miatt. Ha győriek nem nyernek legalább 8 góllal, akkor ivan 3/3-as heti mérleget és közel 15 egység profitot mondhat majd magáénak.

A 63-Team szekciók közül a "Csapatsportok" részleg 2/2-es mutatóval zárta  a hetet, de a foci szekciója is javítani tudott a hétközi BL-meccsek okozta veszteségek után.

Hasonlóan jó folytatásban bízunk októberben is, ahol válogatott meccsek mellett,  kézi BL, NFL, tenisz és darts várja a sportfogadás szerelmeseit!