Átigazolás

A Real váratlan támadást indít a Barcelona ellen

megosztom

Azért mert a Barcelonának nem sikerült, nekünk még összejöhet, gondolják Madridban.

A Mundo Deportivo szerint a Real Madridnál abban reménykednek, hogy sikerül beelőzni a Barcelonát is le tudják igazolni Philippe Coutinhót a Liverpooltól. Mint köztudott, a katalán klub a nyáron komoly erőfeszítéseket tett a brazil támadó középpályás megszerzéséért, ám a Liverpool nem állt kötélnek, és 120 millió euróért sem volt hajlandó megválni a játékostól.

Coutinho a Realban?

A spanyol fővárosban is szívesen látnák Coutinhót, ám a lap szerint megvárják, mire mennek a katalánok januárban, amikor is egy utolsó rohamot indítanak majd a brazilért. Florentino Pérezék viszont abban bíznak, hogy a két klub viszonya már nem lesz jobb és ebben az esetben júniusban megszerezhetik a Vörösök 10-esét.

Coutinho becserkészése új dolognak számít, viszont Harry Kane megszerzéséről már korábban is lehetett hallani. A Don Balon cikke szerint az angol válogatott támadó megszerzésében az Adidas is szerepet játszhat, a sportszergyártó vezetősége ugyanis szívesebben látná a Spurs támadóját Madridban, mint esetleg a Bayern Münchennél vagy a Manchester Unitednél.

240918

megosztom