Topligák

Tovább tart a Bayern remek szériája, gálázott a Liverpool is

A bajorok hatalmasat léptek a bajnoki cím felé, míg az Atlético Madrid hosszú gyenge szériának vetett véget.

Premier League

Igen gólszegényre sikeredett a szombati angol játéknap, hiszen a Huddersfield-West Brom, a Newcastle-Bournemouth, a Southampton-Burnley és a Swansea-Brighton is csak egy gólt hozott, a felsorolt találkozók közül pedig egyedül az újonc Huddersfield tudott nyerni, a másik három mérkőzés esetében a vendégeknél landolt a három pont.

A kora esti West Ham-Liverpoolon meglepően simán nyertek a Mersey-partiak, a Pool elsősorban Szalah remek játékának köszönhetően 4-1-re tudott nyerni, még mélyebbre taszítva ezzel a kalapácsosokat.

2017-11-04;47

Bundesliga

A kora délutáni mérkőzéseken Gulácsival a soraiban tudott nyerni a Lipcse a Hannover ellen, ahogyan a Hamburg is legyőzte a Stuttgartot. Freiburgban tudott nyerni a Schalke, míg a remek formában lévő Leverkusen az Augsburggal már nem bírt idegenben. A délután talán legnagyobb meglepetése, hogy a Mönchengladbach csak egy pontot szerzett a Mainz ellen.

Az esti Dortmund-Bayern derbin nem történt semmi meglepetés, ahogy azt mi is megjósoltuk, nagyon simán tudtak nyerni a bajorok, a BvB erejéből csak szépítésre futotta.

Fotó:Twitter

2017-11-04;54

Serie A

Kora estére egyetlen mérkőzést rendeztek a Serie A-ban, a Bologna és a Crotone találkozóján meglepetésre a vendégek tudtak nyerni 3-2-re úgy, hogy a 68. percben még a piros-kékeknél volt az előny.

A hazaiaknál Nagy Ádám ezúttal sem kapott játéklehetőséget.

Estére a Derby della Lanterna maradt, vagyis a genoai városi derbin a Genoa és a Sampdoria csap össze a Luigi Ferrarisban. Ha érdekel, mit gondolunk a mérkőzésről, olvasd el beharangozónkat.

2017-11-04;55

La Liga

Klubrekordot döntött a Valencia, amely soha korábban nem tudott hét bajnokit nyerni zsinórban a La Ligában. Marcelino fiai Parejo, Rodrigo és Santi Mina góljaival simán verték a Leganest, ezzel pedig egy pontra megközelítették az este pályára lépő Barcelonát.

Véget ért az Atlético Madrid vesszőfutása, a Matracosok egy 92. perces góllal legyőzték a Deportivo La Corunát. A hős ezúttal a Karabakh ellen is gólt szerző, remek formában lévő Thomas Partey lett. A sikerrel az Atlético beelőzte a városi rivális Real Madridot.

2017-11-04;87