Spanyol foci

Veszélyben van Zidane állása?

Meglepően alacsony oddson fogadhatunk arra, hogy a Real Madrid mestere búcsúzik legközelebb.

Ha van klub, amelynél szinte semmit nem számítanak a múlt sikerei, ha a jelen baljós, az a Real Madrid. A Blancóknál az elmúlt években megszokhattuk, hogy a bizalom nem tart sokáig az edző irányába és ha Florentino Pérez szerint az edző személye a probléma, akkor rögtön vált.

Melyik spanyol csapat trénerét menesztik legközelebb?
Michel (Málaga) 1.55
Pako Ayestarán (Las Palmas) 3.20
José Luis Mendilibar (Eibar) 10.00
Zinedine Zidane (Real Madrid) 10.00

Ennek fényében talán nem is annyira meglepő, hogy jelenleg csak két edzőnek van nagyobb esélye arra, hogy hamarabb elveszítse az állását, mint Zinedine Zidane. A Málagát dirigáló Michel és a Las Palmas élén dolgozó Ayestarán után viszont Zidane következik a favoritok sorában, megosztva az Eibar mesterével.

A Tottenham elleni fiaskót követően, és látva a bajnoki címvédő nyolcpontos lemaradását a La Ligában, valóban nem tűnik lehetetlennek, hogy Pérez hamarosan edzőt vált, különösen hogy jelenleg több sztáredző is munkát keres.

A fogadóirodák favoritja egyébként jelenleg Carlo Ancelotti a Real Madrid padjára, amennyiben az olasz visszatérne egykori sikerei színhelyére, 4.50-szeres pénzt nyerhetnénk az egyik ír bukinál.

Ami a legesélytelenebbeket illeti, Ernesto Valverde és a Valenciával brillírozó Marcelino mellett nagyon furcsa módon Diego Simeonéra fogadhatunk még 51-szeres pénz reményében. Ez látva az Atlético Madrid bajnoki vergődését és - szinte biztos - BL-kiesését, első ránézésre kissé érthetetlen.


Hétvégén a Real Madrid a Las Palmas gárdáját fogadja, a     1.05-ös szorzót fizet a Real Madrid sikerére.

240918