Európa Liga

Orosz és angol csapatokkal dupláznánk meg pénzünket - tippek az EL-re

megosztom

A Lokomotív Moszkva-Sheriff Tiraspol és az Arsenal-Crvena zvezda meccsekre fogadunk az EL-csoportkörének negyedik fordulójában.

Lokomotív Moszkva-Sheriff Tiraspol
Tipp: Lokomotív Moszkva
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Pazar formában várja csütörtöki Európa Liga meccsét a Lokomotív Moszkva együttese. A hazaiak ugyanis a jó képességű Krasznodart követően a hétvégén idegenben verték rommá (3-0) a Zenit gárdáját, aminek köszönhetően élre álltak az orosz bajnokságban.

Az EL-ben is jól szerepel a Lokomotív, hiszen vezeti csoportját, ha pedig a héten nyerni tud, akkor óriási lépést tesz a továbbjutás felé. Erre egyébként jó esélye van a gárdának, mivel, igaz, hogy idegenben nem tudta legyőzni a Sheriff csapatát, ám a tiraspoliak csak egy szerencsés góllal tudtak egalizálni két hete. A moldávok házon kívül pedig nem túl acélosak, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a legutóbbi nyolc nemzetközi kupameccsén nem tudott nyerni idegenben.

Mindezeken túlmenően pedig a moszkvaiaknak minőségibb játékoskeretük van, amit szerintünk hazai pályán érvényesíteni tudnak, avagy úgy véljük, hogy legyőzik a Sheriff együttesét.

[2621521] 2017-11-02 19:00:00 Lok. Moscow - FC Sheriffx;

Az Arsenal otthon is legyőzheti szerb ellenfelét.

Arsenal-Crvena zvezda
Tipp: Arsenal
Odds: 
1.38 @ Tippmixpro

Az Arsenal szárnyal az Európa Ligában, eddig háromból három a gárda mérlege, pedig Arséne Wenger gyakorlatilag rendre a B-csapatát küldi pályára. Igaz, még így is bőven az ellenfelek előtt jár a londoni alakulat, köszönhetően például annak, hogy azért 1-2 sztár mindig ott van a kezdőben.

Noha Belgrádban megszenvedtek a Zvezdával az angolok, a meccs végére kijött, hogy melyik a jobb és erősebb együttes, s végül az Arsenal 1-0-ra nyerni tudott. Az Ágyúsok amennyiben ezt a meccset is behúzzák, akkor voltaképp hátradőlhetnek, hiszen borítékolható, hogy behúzzák csoportjukat.

A siker pedig különösen fontos lenne a hazaiaknak, hiszen közeleg az év vége, amikor Angliában besűrűsödik a műsor, s mondanunk sem kell, hogy mekkora előnyt jelentene Wenger számára, ha csütörtök késő estétől eggyel kevesebb gondja lenne. Hazai pályán pedig minden esélye megvan az Ágyúsoknak arra, hogy legyőzzék a jóval gyengébb szerb ellenfelüket.

[2621545] 2017-11-02 21:05:00 Arsenal - Red Star Belgradx;
hatharom.com
Lokomotív Moszkva-Sheriff Tiraspol Lokomotív Moszkva
Arsenal-Crvena zvezda Arsenal
@1.95
Fogadási határidő: 19:00
megosztom