Európa Liga

Okos tippel próbálkoznak a magyar fogadók

Bőséges lehet a profit, ha a Tippmixpro felhasználói jól lövik be a nap mérkőzésének esélyeit.

Kissé tartalékosan, de így is győzelmi reményekkel utazik el az AC Milan Athénba, hogy az AEK ellen kivívja a szinte biztos továbbjutással felérő győzelmet. A milánóiak hazai pályán ugyan nem tudták legyőzni a görögöket, ám a magyar fogadók szerint idegenben már sikerülni fog ez Bonucciéknak.

A    fogadóinak ugyanis 58%-a 2-esre húzta be a találkozót, amely azt látva talán nem meglepő, hogy Vincenzo Montella állása az ilyen mérkőzéseken is múlhat. A Rossonerik egyébként kissé felforgatott kerettel vágtak neki a görög túrának, Bonaventura, Conti, Biglia és Suso is sérüléssel bajlódik, így több poszton is kérdéses még a csapat összetétel.

Nagyon hektikus teljesítményt nyújt idén a Milan idegenben, képes simán négy gólt kapni a Lazio ellen, majd ötöt lőni az Austria Wiennek és néggyel megterhelni a Chievo hálóját.

Mindazonáltal 2.15-ös szorzóért nem tűnik butaságnak a magyar fogadók elképzelése, ha a római Kisrepülő szeretné megőrizni állását a Milan kispadján, illene nyernie Kessiééknek az AEK ellen.

[2621497] 2017-11-02 19:00:00 AEK Athens - AC Milanx;