Bajnokok Ligája

Nincs visszaút a madridi szégyenből

megosztom

Már szinte tényként jelenthetjük ki, idén az Atlético Madrid nélkül rendezik meg az egyenes kieséses szakaszt.

"Halloween estéje rémálommá vált az Atlético Madrid számára" - ezzel a címmel jelent meg szerda reggel a Marca című újság, és nem is véletlenül.

243159

A spanyol fővárosban alighanem örökre megtanulják az azeri FK Karabakh csapatának nevét, amely az Atlético Madrid történetének egyik legkínosabb kudarcát okozta. A bakui együttes két mérkőzésen veretlen maradt a kétszeres BL-ezüstérmes gárda ellen, amely azt jelenti, az Atlético Madrid gyakorlatilag kiesett.

A spanyol gárda kizárólag akkor kvalifikálhatja magát, ha hat pontot gyűjt a Roma és a Chelsea ellen, emellett pedig valamelyik rivális nem győzi le a Karabakhot.

Erre viszont semmilyen reális esély nem mutatkozik, a jelenlegi Atlétiből még azt is nehéz kinézni, hogy a Romát két vállra fektesse, nemhogy három ponttal távozzon a Stamford Bridge-ről, így ne is érjen minket meglepetésként, hogy kilencszeres szorzóval fogadhatunk az Atléti kvalifikációjára.

Diego Simeone egyébként a vereség után igen rövid sajtótájékoztatót tartott, melyen elmondta, "mindig ilyen mérkőzéseket játszunk, de egy-két éve ezeket mind behúztuk. Ha gólt lősz, az emberek dicsérik az erősségeidet és a bátorságodat, ha nem, akkor más véleményük van" - beszélt a levegőbe az argentin mester.

Embed from Getty Images

Nagy kérdés mindenesetre ezek után, hogy hogyan tovább. Simeone csillaga leáldozóban van, a csapat sztárja, mint például Antoine Griezmann pedig vélhetően inkább futballoznának a Bajnokok Ligájában, mint az Európa Ligában vagy ott sem.

Az Atlético-Karabakh döntetlen 7.75-szörös pénzért volt fogadható a    -n.

[2620467] 2017-10-31 20:45:00 Atlético Madrid - FK Karabakhx;
megosztom