Átigazolás

Így nem lesz sokáig Moratája a Chelsea-nek

  • varin

Komoly "honvággyal" küzd a Chelsea spanyol támadója, de nem Hispániába akar visszatérni.

A vártnál talán valamivel jobban sikerült Álvaro Morata beilleszkedése a Chelsea-be, a 13 meccsen szerzett 7 gólja és 3 gólpassza egyértelműen a Kékek legjobb támadójává emelte őt. Noha a spanyol válogatott gólvágónak megérte a váltás, hiszen a Chelsea-ben alapembernek számít, úgy tűnik, már megbánta, hogy elhagyta Olaszországot.

A nyáron 58 millió fontért átigazoló klasszis a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elárulta, nem tervez hosszú ideig Angliában maradni.

"London belvárosában élek és lenyűgöz ez a változatosság, a vallások találkozása és a multi-etnikumú emberek együttélése. Azonban nem látom azt, hogy sokáig itt élek majd, túlságosan stresszes nekem ez a nagyvárosi élet, túl sok, túl nagy.

Soha nem kellett volna elhagynom a Juventust és Olaszországot, ott minden megvolt, a szépség, a történelem, a művészet, a divat és az ízek - Itália a legjobb hely egy spanyolnak.

A Realnál ráadásul nagyon rossz volt a helyzetem, mintha nem is történt volna két év alatt semmi velem a Juventusnál, kezdhettem mindent elölről" - utalt arra Morata, hogy alig kapott játékpercet Zidane-tól, noha a teljesítményére nem lehetett panasz.

A spanyol gólvágó és csapata kedden este izgalmas mérkőzést játszik a Roma ellen a Bajnokok Ligájában. A     mindkét fél győzelmére ugyanakkora szorzót ad, mi pedig egy több, mint 3-szoros pénzzel kecsegtető tippel próbálunk meg hasznot szerezni a római 90 percből.

[2620468] 2017-10-31 20:45:00 Roma - Chelseax;