NB I

Nemcsak a TAO-pénzek terén listavezető a Puskás

  • ivan

Beragadt a Puskás Akadémia az NB I-ben, Pintér Attila csapata szeptember közepe óta nyeretlen az élvonalban.

Kamenár eszén nem tudtak túljárni a felcsútiak / fotó: vasasfc.hu

Négy nyeretlen bajnokival a háta mögött várta az újonc Puskás Akadémia a Vasas elleni bajnokit, ám hiába állt közelebb a győzelemhez Pintér Attila legénysége, a felcsúti gárda ezúttal sem tudta megszerezni a három pontot.

A Puskás ugyan beragadt a szezon rajtjánál, ám az augusztus és szeptember közepe közötti időszakban kiváló szériát produkált, amely után már a dobogó közelében "ólálkodott" a csapat. A Kaposvár elleni MK-siker után azonban valami eltört, azóta öt nyeretlenül megvívott bajnokin van túl a gárda.

Puskás Akadémia#hun-puskas_akademia#5

Pintér Attila csapatának elsősorban a góllövéssel akadnak problémái, az utolsó öt fordulóban háromszor is "néma" maradt a támadószekció és összesen két gólra futott az erejéből. Legutóbb a Fradi elleni rangadón tudott a kapuba találni a Felcsút, akkor Knezevic a 86. percben értékesítette a véleményesnek tartott tizenegyest.

Egy hajrában befújt büntetőt a Vasas ellen is kapott a Puskás Akadémia, ám a Knezevic ezúttal nem tudott túljárni a szenzációs napot kifogó Kamenar eszén, így maradt a 0-0, ami egyértelműen az angyalföldiekre nézve hízelgő eredmény.

De ha már tizenegyesek: a szombati volt az ötödik Puskás Akadémia számára megítélt büntető, ennél többel egyetlen csapat sem rendelkezik jelenleg az OTP Bank Liga mezőnyében.

 

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Pintér Attila a kimaradt helyzetek miatt bosszankodott, míg Michael Oenning a látottak alapján érthetően elégedetten konstatálta a gól nélküli döntetlent.

A Puskás Akadémia az OTP Bank Liga formatabelláján az utolsó helyet foglalja el, de a hétvégén sem lesz egyszerű dolga, hiszen a címvédő Budapest Honvéd vendége lesz. Ismerve a két klub között ellentéteket, mérget vehetünk rá, hogy annak a meccsnek a hangulata sem hasonlít majd egy babazsúréhoz...

[2538977] 2017-10-28 17:45:00 Puskás Akadémia - Vasasx;
239099