Premier League

A Tottenham az Old Traffordot is bevenné

A Spurs egy hét alatt a Liverpool után a Vörös Ördögöket is két vállra fektetné.

A Tottenham az Old Traffordot is bevenné.

Nem akármilyen mérkőzéssel indul a Premier League 10. fordulója, hiszen a Manchester United és a Tottenham együttese méri össze tudását az Old Traffordon. A felek közül a vendégek vannak jobb passzban, azonban ki merné leírni hazai pályán José Mourinhóékat?

1x2    
Manchester United Döntetlen Tottenham
2.15 3.20 3.20

Ugyanakkor azzal tisztában kell lenni, hogy a Vörös Ördögök kisebb gödörben vannak, hiszen, igaz, hogy hétközben lenyomták a Swansea-t a Ligakupában, azonban egy hete meglepetésre kikaptak az újonc Huddersfield otthonában a bajnokságban, míg azt megelőzően az Anfield Roadon játszottak gól nélküli döntetlent. Ezen eredményeket pedig egyértelműen arra lehet visszavezetni, hogy a hazaiknál rengeteg a sérült. Szombaton például Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marcos Rojo, Marouane Fellaini, Michael Carrick biztosan nem lép pályára, de Eric Bailly, Ander Herrera, Phil Jones és Marcus Rashford játéka is erősen kérdéses.

[2522840] 2017-10-28 13:30:00 Manchester United - Tottenham Hotspurx;5

Alaposan fel van tehát adva a lecke José Mourinhóéknak, hiszen a Tottenham pazar formában van. A Spurs ugyanis jobbnál jobb eredményeket ért el a nagyobb rangadókon, a Real Madrid otthonában remizett, a Liverpoolt kitömte a Wembley-ben, igaz, hétközben meglepetésre kétgólos előnyről kapott ki a West Ham ellen hazai pályán a Ligakupában. A csapat mentségére szóljon ugyanakkor, hogy Mauricio Pochettino alaposan felforgatta kezdőjét, hiszen hét helyen változtatott, vagyis mondhatni B-csapattal lépett pályára a Tottenham a városi rivális ellen.

Szombaton viszont már gyakorlatilag a legjobbakkal száll csatába a fővárosi együttes, mivel már csak Victor Wanyama és Harry Kane harcképtelen. Utóbbi érzékeny veszteség lehet, de Pochettino keretében vannak olyan játékosok, aki képesek lehetnek pótolni az angol válogatott futballistát.

A két csapat utolsó öt egymás elleni tétmeccsét rendre az éppen otthon játszó együttes nyerte meg, májusban a Tottenham 2-1-re diadalmaskodott a Manchester United ellen.

Érdekes, de a felek párharcán a legutóbbi vendégsiker 2014. január 1-jén jött össze, akkor a Spurs Christian Eriksen vezérletével nyert 2-1-re az Old Traffordon.

Mindezek után a fogadóirodákban csak egy hajszállal esélyesebb hazai pályán a MU, hiszen a hazaiakra 2.15-szörös oddson fogadhatunk a    -n, a Tottenham sikere és a döntetlen egyaránt 3.20-szoros pénz ér. A legalább három gólra 1.95-szörös oddsot ajánl a magyar állami fogadóiroda, míg, ha mindkét csapat betalálna, akkor a feltett tétünk 1.75-szörösét kaphatnánk vissza.

[2522840] 2017-10-28 13:30:00 Manchester United - Tottenham Hotspurx;
237903