Átigazolás

Ketten már vétóznák Coutinho Barcelonába szerződését

Két Barca-játékos is az állását félti, ha a katalánok végül megszerzik télen Coutinhót a Liverpooltól.

Egyre közelebb kerül Philippe Coutinho Barcelonához, a hírek szerint a katalán klub januárban 120 millió fontért megszerzi a brazil klasszist. Coutinho átigazolása és Dembélé esetleges felépülése azonban komoly rivalizálást indíthat el a támadósorban és a középpályán, amelynek hatására néhány játékos kikerülhet a kezdőből.

A spanyol Diario Gol jelentése szerint Coutinho megszerzése elsősorban Andrés Iniesta és Ivan Rakitic szemét csípné, akik a hírek szerint már közölték is a klub menedzsmentjével, hogy a csapatnak nincs szüksége Coutinho játékára, nélküle is elegen vannak.

Mind a horvát, mind a spanyol játékos alapembernek számít idén a csapatban, noha Iniesta esetében inkább arról lehetett hallani korábban, hogy esetleg távozhat a nyáron, mert kora miatt már nem feltétlenül számolnak vele hosszabb távon. Ennek ellenére Iniestának élethosszig szóló szerződést ajánlott a Barca, és ha már így alakult, aligha szeretné a padot koptatni évekig a katalánok zsenije.

Érdekes lesz mindenesetre, ha Suárez, Messi és Dembélé mellett még Coutinho is opcióvá válik a támadósorban, ráadásul eddig Gerard Deulofeu teljesítményével sem lehet elégedetlen Valverde.

A sikeres kupameccset követően a Barcelonára hétvégén rangadó vár, hiszen a katalán listavezető az Athletic Bilbao vendége lesz. A trónkövetelő gárda az elmúlt években jól szerepelt Baszkföldön, ami a bajnokikat illeti, így nem csoda, hogy csupán 1.45-ös oddson húzhatjuk be a "V"-t a    -nál.

[2580638] 2017-10-28 20:45:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;