Magyar válogatott

Újabb edző mondott nemet a magyar kispadra?

  • varin

Lapértesülések szerint Csányi Sándor szívesen látta volna Herczeg Andrást is a válogatott kispadján.

Paulo Sousát követően úgy tűnik, újabb jelölt mondott nemet a magyar válogatott kispadjára, hiszen a rangado.hu nemrég arról számolt be, a portugál mestert követően a Debrecen sikeredzője, Herczeg András sem ül le Bernd Storck helyére.

A lap MLSZ-közeli forrásokra alapozva azt írja, Csányi Sándor első számú jelöltje lett volna a Lokival nagy sikereket elérő mester a válogatott élére, ám Herczeg végül nem vállalta a feladatot. A megkeresést maga Herczeg is megerősítette, aki elárulta a dehir-nek azt is, hogy történtek egyeztetések a felek között.

A Rangadó egyébként arról is beszámol, hogy Csányi most Morten Olsen, a dánok szövetségi kapitánya felé fordult, aki 2010 és 2015 között ült a skandináv nemzeti tizenegy kispadján.

Olsen neve egyébként még nem szerepel a lehetséges utódok között, a halványzöld bukmékernél továbbra is Marco Rossi az egyértelmű esélyes, míg a jelenleg ideiglenesen a válogatottat vezető Szélesi Zoltánra 6-szoros szorzón fogadhatunk, mint a következő állandó kapitány.

Ki lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya február 1-jén?
Marco Rossi 1.30
Szélesi Zoltán 6.00
Szabics Imre 7.00
Ante Cacic 10.00
Fred Rutten 10.00
Löw Zsolt 10.00
Herczeg András 12.00
Bölöni László 17.00
Dárdai Pál 17.00
Mészöly Géza 17.00