Olasz foci

Mire fogadj és mire ne fogadj szerda este Itáliában?

Több érdekes mérkőzést is rendeznek szerdán Olaszországban. Kisokosunkban óva intünk néhány találkozótól.

Kedd este a papírformának megfelelően alakult a forduló rangadója, az Internazionale legyőzte a Sampdoriát a San Siróban, mellyel át is vették a vezetést a tabellán. Szerdán tehát az üldözőkön a sor, hogy tartsák a lépést a milánói kék-feketékkel, amely látva a mérkőzéseket, egyáltalán nem lesz nehéz feladat. Lássuk, milyen mérkőzésekből szemezgethetünk ma!

   
  1 x 2
Atalanta-Verona 1.30 4.50 8.50
Roma-Crotone 1.15 6.25 12.00
Chievo-Milan 3.15 3.05 2.15
Juventus-SPAL 1.10 7.00 17.50
Sassuolo-Udinese 1.95 3.25 3.45
Genoa-Napoli 8.00 4.15 1.35
Fiorentina-Torino 1.85 3.50 3.50
Cagliari-Benevento 1.50 3.75 5.70
Bologna-Lazio 4.60 3.50 1.65

Nagy meglepetés lenne, ha akár a Napoli, akár a Juventus, akár a Roma botlana, nem is meglepő, hogy a három csapatot 1.70-es oddsért kombizhatjuk. A Farkasok az idén is kiesés ellen menekülő Crotonét fogadják, az élre visszavágyó Napoli Genovába látogat, a Juventus pedig a SPAL gárdáját fogadja.

Véleményünk szerint az idegenben játszó nápolyiakra nem éri csak meg fogadni, hiszen nem csak három szezon óta nyeretlenek a Luigi Ferrarisban, de a piros-kékek legutóbb Milánóban szereztek értékes pontot, előtte pedig idegenben tudtak nyerni a Cagliari ellen. Jövő héten ráadásul Napoli-Manchester City derbi lesz a BL-ben, amelyre okos döntés lenne tartalékolni egy kicsit.

Alacsony az odds, de szintén a "maradjunk távol tőle" kategóriát képvisel a nap nyitómérkőzése. Az Atalanta idén is jól szerepel ugyan, de olykor döcög a szekér, így még a gyengécske Verona ellen sem mehetnek biztosra. A két fél 2013 óta hat bajnokit játszott egymással és meglepő bár, de ezeken a bergamóiak összesen két pontot tudtak szerezni. A házi gólkirály, Papu Gómez ráadásul kisebb sérüléssel küzd, így több érvünk is van már, hogy miért maradjunk távol az 1.30-as szorzótól.

Amire semmiképpen se fogadj ma!
Genoa-Napoli és Atalanta-Verona
Az odds mindkét esetben kicsi, ráadásul az elmúlt évek egymás elleni eredményei okán is túlzott bátorság lenne nyeretni a Napolit és az Atalantát.

A sok veszélyes tipp között van azonban olyan is, ami tartogat magában értéket. Az AC Milan egyik kedvenc ellenfeléhez, a Chievóhoz látogat, amely ellen emberemlékezet óta nem kapott ki. "Akkor ez tuti 2-es" - gondolhatnánk első ránézésre, de nem! A veronaiak kilenc forduló elteltével négy hellyel előzik meg a Rossoneriket, ráadásul a hangulat is igen jó lehet Hetemajéknál, hiszen hétvégén veronai derbit nyertek, amellyel hat mérkőzésre tolták ki veretlenségi szériájukat.

A két csapat egymás elleni eredménysorát ráadásul árnyalja kicsit, hogy az utolsó négy veronai találkozóból három is 0-0 lett. A Milan állítólag Montelláért játszik, ám a játékosok nem ragaszkodnának a korábbi gólvágóhoz, ráadásul Bonaventura és Bonucci személyében két fontosabb hiányzója is lesz a vendégeknek. Mindezek szellemében ez a meccs sokkal inkább 1x-re áll, mint 2-esre.

A forduló legtöbb gólját a Fiorentina-Torino találkozó ígéri, mindkét gárda remek támadókkal rendelkezik ugyanis. A mérkőzést a firenzeiek várhatják jobb szájízzel, két győzelmet követően a négy meccs óta nyeretlen Torino látogat az Artemio Franchiba. Igaz, hogy a vendégeknél nem bevethető Belotti, de a Bikák így is tudtak két gólt lőni a Veronának és a Crotonénak is - előbbin játszott ugyan a válogatott támadó, de gólt nem szerzett.

Góldús párosításról van szó, hiszen az utolsó tíz mérkőzésükön úgy esett 32 gól, hogy nyolc alkalommal mindkét fél betalált. Tippnek mi a     egyik újdonságát ajánljuk, nevezetesen hogy mindkét csapat szerez gólt és a gólszám 2.5 felett lesz. Erre a magyar állami bukinál 1.75-ös szorzóval tehetünk pénzt.

Amiben van érték szerda este
Meccs Tipp Odds
Chievo-Milan Döntetlen vagy Chievo @1.60
Fiorentina-Torino Mindkét csapat lő gólt és 2.5 felett @1.75
2017-10-24;55
2017-10-25;55
241306