Magyar foci

Ilyen feltételekkel térhetnek vissza a Fradi-ultrák

A FTC és a szurkolói csoportok közös sajtóeseményen adtak tájékoztatást a megállapodásuk részleteiről.

A klub és a szurkolói csoportok vezetői megegyeztek abban, hogy bár a Groupama Arénában és az FTC idegenbeli találkozói esetében a vendégszektorban továbbra is kötelező a szurkolói kártya kiváltása, mostantól kétféle kártya kiváltására nyílik lehetőség. Az egyik a 3 éve bevezetett, vénaszkenneres azonosításra épülő, a másik, az úgynevezett B típusú mostantól, amelynek kiváltásakor nem kötelező a vénalenyomat rögzítése, azonban a személyes adatokat és fényképet rögzítik.

A B típusú kártya kiváltása – a vénalenyomat megadását kivéve – megegyezik a 3 éve bevezetett szurkolói kártya kiváltásának menetével. A B típusú kártyával szintén lehet online jegyet és bérletet venni, alkalmas a stadionon belüli készpénzfizetés nélküli, úgynevezett cashless vásárlásra és a Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer igénybe vételére.

A B típusú kártyával azonban kizárólag a B szektorokba, valamint a C1 szektorba lehet bejutni. Ez a fajta kártya a belépéskor – ellentétben a vénalenyomat megadásával kiváltott kártyákkal – kizárólag a személyazonosság igazolására alkalmas – fényképes – igazolvánnyal együtt érvényes, ami valamivel lassúbb belépést tesz lehetővé.

Szüksége is van Bödééknek a szurkolók biztatására

A klub és a szurkolói csoportok megállapodása értelmében a mai sajtótájékoztató időpontjáig 500 szurkolói kártyát váltottak ki, azonban mindet a vénalenyomat megadásával. A 3 éve bevezetett kártya fajtát kiváltók között voltak a szurkolói csoportok vezetői is.

Az FTC elfogadta a szurkolók azon kérését, hogy a klub élő jelképe, a Fradi Sas, valamint a gyermekeknek szánt kabala Fradi-sas mellett a B szektorokban felnőtteknek tervezett további kabala figurát választhassanak maguknak. A klub ígéretet tett arra, hogy legalább negyedévente egyszer találkozik a szurkolók képviselőivel.

   
  1 x 2
Újpest-Videoton 3.25 3.15 2.10
Mezőkövesd-Ferencváros 4.65 3.35 1.70
Balmazújváros-Honvéd 3.30 3.20 2.10
Debrecen-Paks 1.90 3.25 3.75
Haladás-Diósgyőr 2.80 3.10 2.40
Puskás Akadémia-Vasas 2.00 3.20 3.50

A kártyakiváltásra szintén alkalmas Fradi-minibusz pedig a szurkolói szervezet javaslatai alapján országjáró körútra indul, hogy a vidéki fradistáknak ne kelljen felutazniuk a kártya kiváltásáért. Az állomásokról a klub a fradi.hu oldalon ad majd részletes tájékoztatást.

Forrás: ulloi129.hu