Olasz foci

Ünnepelt sztárból közellenség lett Bonucci

  • varin

Leonardo Bonucci Milánóba érkezését követően hamar elveszítette a szurkolókat és az öltözőt is.

Újabb kínos pontvesztésének köszönhetően zsinórban negyedik bajnokiján maradt nyeretlen az AC Milan. A Genoa elleni 0-0 alkalmával kiállították Leonardo Bonuccit, akit egyre kevésbé respektálnak a szurkolók, akik érthető módon többet várnak a 42 millió eurós csk-tól.

"Ő egy igazi katona, akinek mindig meg kellett küzdenie a sikerért. Ezt kemény munkával érte el és biztos vagyok benne, hogy még motiváltabban és elszántabban tér majd vissza" - nyilatkozta Bonucci mentáltrénere.

Alberto Ferrarini szerint a hétvégi piros lappal a játékos elérte a "mélypontot", de ez csak motiváltabbá teszi.

"A világ egyik legjobb középhátvédjét szerezte meg a Milan, így joggal bízhat benne mindenki, hogy nagy hasznára lesz a csapatnak. Milánóban azonban kicsit túlságosan rajta van a fókusz, ami Torinóban nem volt így. Nem tett jót neki az a hatalmas felhajtás, amit az új csapatánál tapasztalt, ezen pedig dolgozni fogunk vele" - mondta Ferrarini.

Bonuccinak nem ez az első kifakadása Milánóban, korábban a Sampdoria elleni vereséget követően az öltözőben felajánlotta, hogy visszaadja a kapitányi szalagot Riccardo Montolivónak, ám a középpályás nem fogadta el azt.

Bonucci a kiállítással automatikusan két meccset ki kell hagyjon, így sem a Chievo, sem a Juventus ellen nem léphet majd pályára. A     a veronai kiránduláson 2.15-szörös pénzt fizet a milánói sikerre.

2017-10-24;55
2017-10-25;55
241306