NB I

Jó oddsot kapunk az élcsapatokra, és meg is éri fogadni rájuk!

  • varin

A Ferencváros és a Videoton is idegenben játszik, ám az odds magasabb a reálisnál.

A két bajnokesélyes csapat szempontjából nem volt túl izgalmas a 13. játéknap az OTP Bank Ligában, a Videoton és a Ferencváros is behúzta a soros bajnokiját. Szombaton a 14. fordulót rendezik az NB I-ben, a legnagyobb rangadót pedig a fehérváriak játsszák Újpesten. Lássuk az oddsokat!

   
  1 x 2
Újpest-Videoton 3.25 3.15 2.10
Mezőkövesd-Ferencváros 4.65 3.35 1.70
Balmazújváros-Honvéd 3.30 3.20 2.10
Debrecen-Paks 1.90 3.25 3.75
Haladás-Diósgyőr 2.80 3.10 2.40
Puskás Akadémia-Vasas 2.00 3.20 3.50

Az elmúlt évek eredményei alapján viszont akár meg is érheti fogadni a Videotonra, hiszen a lila-fehérek ellen kifejezetten jól ment nekik a közelmúltban. Noha az őszi mérkőzésük 2-2-re végződött, tavaly a fehérváriak 12 gólt rúgva húzták be mind a kilenc pontot. Nem is kérdés, hogy mindkét csapat győzelmi kényszerben van, a fővárosiaknál a Fradi elleni csorbát kell kijavítani, míg a Videoton szeretne nem közelebb kerülni a IX. kerületiekhez. Összességében value-nak tűnik a vendégek sikerét behúzni a Szusza Ferenc Stadionban, különösen ha az újpestiek meg akarják buktatni Vignjevicset.

Tizenegy mérkőzés óta nyeretlen a sereghajtó Mezőkövesd, amely Pakson ugyan pontot szerzett hétvégén, ám így is hatalmas bajban vannak a borsodiak. Kuttor Attila csapata hétvégén a Ferencvárost fogadja, amely a Vidi elleni fiaskó óta remek formában van. Bödéék mindössze egyszer botlottak, akkor is egy kétes játékvezetői döntés miatt. Júliusban, az akkor gyengélkedő fővárosiak ötöt lőttek a Kövesdnek, és bár tavaly a sárga-kékek hazai pályán legyőzték a Fradit, most még 1.70-es oddsért is érdemesnek tartjuk nyeretni a trónkövetelőt.

A     számai alapján sima favorit a Puskás Akadémia a Vasas ellen, noha a felcsútiak az utolsó négy meccsükön egy pontot szereztek csupán. Szerintünk még úgy is x2-re áll a találkozó, hogy a Vasast legutóbb a Balmazújváros győzte le a fővárosban.

Az említett hajdúsági gárda a Honvédot fogadja, és látva a kispestiek formáját, simán benne van az 1x a meccsben. Mumusával találkozik a DVSC, a Paks ráadásul hat meccse veretlen az NB I-ben. A Lokinál továbbra is sok a sérült, így az 1.90-es szorzó nem biztos, hogy value a hajdúságiakra.

Idén egyszer már lelépte a Diósgyőr a Haladást, és most is inkább x2-re áll a találkozó. A miskolciak előbb a Vasast, majd a Honvédot ütötték ki, így a négy meccs óta nyeretlen Haladás ellen véleményünk szerint idegenben is 50-50-re áll a találkozó.

2017-10-28;212
239099