Magyar Kupa

Ennyit fizet a Fradi sikere Kondásék ellen

Kedden pályára lép több NB I-es csapat is. A legnehezebb dolga a Ferencvárosnak lehet.

Izgalmas játéknapra kerül sor a Magyar Kua hetedik fordulójában, hiszen kedden pályára lép a Ferencváros, a Debrecen, a Diósgyőr, a Haladás és a Videoton is. Noha a forduló mérkőzéseinek többsége szerdán lesz, unatkozni biztosan nem fogunk ma sem. Lássuk a szorzókat!

   
  1 x 2
Dabas-Videoton 13.50 6.00 1.10
Kisvárda-FTC 6.25 4.20 1.40
Monor-Debrecen 11.00 5.25 1.15
Balassagyarmat-Diósgyőr 11.00 5.25 1.15
Tiszaújváros-Haladás 8.00 3.95 1.30
Fh: 13:30, A fenti mérkőzések minium 3-as kötésben fogadhatók a Tippmixprón

A legizgalmasabbnak a Kisvárda-Ferencváros rangadó ígérkezik, melyet az M4 Sport is élőben a műsorára tűz 13 óra 30 perctől. Az NB II és az NB I második helyezettjének csatáján igen jó mérkőzés várható, hiszen Kondás Elemér csapata a tavalyi, remek teljesítményt követően idén is jó úton halad a feljutás irányába. A várdaiak idén csupán egyetlen vereséget szenvedtek el, a védelmük ráadásul igen erős.

Nagy kérdés persze, hogy a felek milyen kezdővel lépnek majd pályára, hiszen Thomas Doll szeret vegyes tizenegyest pályára küldeni a kupameccseken. A jó hangulat mindenesetre garantált, a telt ház már biztos. Ám, hogy 1.40-ért megéri-e nyeretni a Fradit a szabolcsiak otthonában, abban már kételkedünk.

Ha mind az öt NB I-es csapat nyerni tud, pénzünk 2.65-szörösét nyerhetjük vissza.

Monoron vendégszerepel a DVSC csapata, amely első ránézésre sima mérkőzésnek ígérkezik. A Loki már a Csongrád ellen is nagyon ment előre és végül meg sem állt tíz gólnál, így joggal gondolhatjuk, hogy ezúttal is gólfesztivált rendeznek Tiszáék - noha a Monor az NB III Keleti csoportjának listavezetője. Szintén harmadosztályú ellenfelet kapott a DVTK, a Videoton és a Haladás is.

A labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójában egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Csak a rend kedvéért: döntetlen esetén hosszabbítás jön, amennyiben továbbra sincs döntés, 11-esek következnek.