NFL

Két sima győzelemmel nyerhetünk jó pénzt vasárnap este

megosztom

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL hetedik játékhetére.

 

San Francisco 49ers-Dallas Cowboys
Tipp: Cowboys
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Ezekiel Elliott pályára léphet ezen a héten is, ami nagyon jó hír a Dallas számára, ugyanis NaVorro Bowman távozásával tovább gyengült a Frisco amúgy is gyenge futás elleni védekezése. A futások mellett a passzjáték is hatékony lehet, mert a 49ers secondaryjében senki sem képes levédekezni pl. Dez Bryantet, aki az utóbbi két meccsén jól teljesített és ő még csak az egyik célpont. Az utóbbi három hétben Dak Prescott is összekapta magát egy kicsit és a 8/2-es TD/INT mutató mellé 107,2-es passer ratinget hozott. Összességében tehát a Dallas offense papíron rendben van, a Frisco védelme pedig minden szinten gyenge, amit a Cowboysnak könnyen ki kellene tudnia használni. A Frisco egyedül a futójátékában bízhat, mert a Dallas védelme ezen a szinten a legsebezhetőbb és így tudják a lehető legtovább a pálya szélén tartani a Cowboys támadóit.

Az újonc kezdő irányítótól, C.J. Beathard-től egyelőre még nem várunk csodát. Múlt héten jól szállt be a meccsbe, de kezdőként pályára lépni teljesen más kávéház. Seen Lee visszatérésével a futásokat valószínűleg egy fokkal jobban szűri majd a dallasi védelem, de a meccs szempontjából a legfontosabb, hogy a Cowboys minél előbb előnybe kerüljön és a Frisco-nak rohannia kelljen az eredmény után, mert akkor a futásokat feladva C.J. Beathard kezébe kell adniuk a meccset, aminek az eredménye véleményünk szerint újabb vereség lesz a 49ers számára.

Cleveland Browns-Tennessee Titans
Tipp: Titans
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Ilyen hektikus szezon közepette talán már azon sem lepődnénk meg, ha az AFC South első helyére kandidált Tennesse Titans éppen Clevelandben szenvedne vereséget vasárnap este, de azért ennek a realitása igencsak kevés. A Titánok előző héten remek támadójátékot nyújtva verték meg a csoportrivális Coltsot, és mivel a déli csoportban egyetlen normálisnak látszó csapat sincs idén, a 3-3-as mérlegükkel is még talán ők a legesélyesebbek az első helyre. Mularkey mester kifejezetten elégedett lehetett csapata játékával, a futások szenzációsan mentek a Murray-Henry duónak köszönhetően, Mariota pedig félig sérülten is jól dobált. Jó hír lehet azonban a Titans-fanoknak, hogy a harmadéves QB a héten már többször teljesértékű munkát végzett, így papírforma szerint Clevelandben egy még egészségesebb és megbízhatóbb Mariotát láthatunk majd.

Ezzel szemben a 0-6-os Brownsnál tovább tart a QB-őrület, most éppen DeShone Kizert jelölték kezdőnek, aki eddig öt meccsen 49.5-ös QB-ratinggel bír és 3 TD mellett 9 interception fűződik a nevéhez. 

Sok biztatót továbbra sem lehet elmondani a Browns kapcsán, meggyőzően menetelnek a 0-16 felé és nem valószínű, hogy ma születik meg Jacksonék első győzelme, még úgy sem, hogy a Titans messze a várakozások alatt szerepel idén.

hatharom.com
San Francisco 49ers-Dallas Cowboys Cowboys
Cleveland Browns-Tennessee Titans Titans
@ 1.75
Fogadási határidő: 19:00

Részletek a képre kattintva!

megosztom