Premier League

Ezt várjuk a Chelsea és a Leicester meccseitől

Ezúttal a Chelsea-Watford és a Swansea-Leicester mérkőzésekre fogadunk a Premier League-ben.

Győzelmi kényszerben a Chelsea. - Fotó: twitter.com/chelseafc

Chelsea-Watford
Tipp: Chelsea
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Nem hibázhat a Chelsea szombaton, hiszen nyolc fordulót követően máris kilenc pont a lemaradás az éllovas Manchester Cityvel szemben. A címvédőnek ráadásul bizonyítania kell, mivel szeptember végén épp a Citytől szenvedett vereséget, míg múlt héten szégyenszemre kikapott a tökutolsó, s addig gólt sem szerző Crystal Palace otthonában.

A hétközi BL-meccsen már jobban játszottak Antonio Conte fiai, akik közül a hétvégén Moses, Drinkwater és Kante biztosan kimarad, ugyanakkor Bakayoko, David Luiz és Cahill játékára nagy esély mutatkozik, míg Morata a Roma ellen már játszott. Ezzel szemben a Watford remekel az idei szezonban, épp a Chelsea előtt tanyázik két ponttal, s múlt héten az Arsenal ellen fordította meg bajnoki találkozóját. Ugyanakkor a vendégeknél Hoban, Cathcart, Chalobah, Success, Kaboul biztosan nem tud pályára lépni, míg Prödl szereplése erősen kérdéses.

Tavaly a Chelsea oda-vissza legyőzte a Watfordot, s ha most nincs is a legjobb passzban a londoni együttes, mégis úgy véljük, hogy hazai pályán legyőzi a jó formában lévő sárga-fekete gárdát.

[2522823] 2017-10-21 13:30:00 Chelsea - Watfordx;

Swansea-Leicester
Tipp: Leicester vagy döntetlen
Odds: 
1.44 @ Tippmixpro

Az idei szezonban is pocsékul kezdett a 2016-os bajnok Leicester, hiszen nyolc fordulót követően kieső helyen tanyázik. Hétfőn hazai pályán a Rókáknak nem sikerült legyőzniük a West Bromwich együttesét, aminek meg is lett az eredménye, a sikeredző, Craig Shakespeare lapátra került, így a hétvégén ideiglenesen Michael Appleton irányít.

A Swansea közel két hónapot követően nyert ismét a Premier League-ben, a Hattyúk az újonc Huddersfield együttesét győzték le 2-0-ra hazai pályán. Az örömbe azonban üröm is keveredett, hiszen Fer az eltiltás sorsára jutott, míg mellette három meghatározó játékos, Bartley, Renato Sanches és Bony is nagy eséllyel kihagyja a szombati bajnokit.

Ezzel szemben a vendégeknél egyedül Huth hiánya okozhat problémát, de a Leicester idei védekezésével - a kiscsapatok ellen nézve - abszolút nem volt probléma. Márpedig a walesiek abszolút nem legyőzhetetlenek, arról nem is beszélve, hogy az edzőváltás a tavalyihoz hasonlóan biztosan felpörgeti Vardyékat, így pedig szerintünk egy legalább egy pontra jók lehetnek a Rókák Walesben.

[2522830] 2017-10-21 16:00:00 Swansea - Leicesterx;
hatharom.com
Chelsea-Watford Chelsea
Swansea-Leicester Leicester vagy döntetlen
@1.87
Fogadási határidő: 13:30