NB I

Ez a Fradi-Újpest csak egyféleképpen érhet véget?

A szezon második derbijét rendezik szombaton a Groupama Arénában. A bukik szerint a Fradi lesz a nyerő.

A 222. fővárosi derbit rendezik szombaton, az OTP Bank Liga 13. fordulójában a Ferencváros az Újpestet fogadja. A zöld-fehérek a 2., a lila-fehérek pedig a 9. helyről várják a rangadót, a két fél között jelenleg 8 pont a különbség.

A fogadóirodák egyértelműen állást foglaltak a Fradi győzelme mellett, hiszen jóval alacsonyabb szorzóval rendelkezik Thomas Doll együttesének sikere, mint az Újpesté.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Újpest
1.65 3.60 5.10

Apropó, Thomas Doll, a Fradi német edzőjét a Puskás Akadémia elleni rangadón a lelátóra száműzte a játékvezető, majd az MLSZ fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre el is tiltotta, így az Újpest ellen segítője, Máté Csaba dirigálja majd a csapatot.

"Továbbra is Thomas Doll elveit fogjuk követni, az ő szempontjai szerint fogunk felkészülni a mérkőzésre. Az edzéseket továbbra is együtt vezettük, ugyanúgy részt vett a meccsre való felkészülésben, mintha ténylegesen leülhetne a kispadra. Nyilvánvalóan nem jöhet be az öltözőbe közvetlenül a mérkőzés előtt, után, vagy a szünetben, és én fogok az oldalvonal mellett állni, de Thomasszal együtt készítettük fel a csapatot az Újpest elleni mérkőzésre, és az ő szeme előtt is csak a győzelem lebeg" – mondta a fradi.hu-nak Máté Csaba.
Kattints a képre és tippelhetsz is!

A hazai csapat jó formában várhatja a nagy találkozót, hiszen a Fradi az utolsó 5 fordulóban 13 pontot szerzett, míg az Újpestnél ez a szám csupán 5 egység. Talán éppen ez lehet az, ami miatt a magyar fogadók úgy vélik, hogy egyoldalúak az esélyek, hiszen a     adatai szerint háromesélyben 82 százalék fogadja a Ferencvárost és csupán 5 százalék az Újpestet.

Vajon bejön a fogadók várakozása vagy az Újpest meglepi az ősi riválist?

tippmixpro.hu

A hatharom.com vloggere is rakott egy kis pénzt a Fradi meccsére, nézd meg a videóban, hogy mivel is próbálkozik!

[2538966] 2017-10-21 15:30:00 Ferencváros - Újpestx;
239099