Átigazolás

Özil elárulta csapattársainak, hova igazol

  • varin

Ha Londonban pénzt akarnak látni a német válogatottból, már januárban meg kell válniuk Öziltől.

Mesut Özil egyike azon játékosoknak, akiknek szerződése nyáron lejár az Arsenalnál, de egyelőre nem sikerült meghosszabbítani azt. Habár a német világbajnoknak voltak szép időszakai az Ágyúsoknál, idén sem a teljesítményével, sem a hozzáállásával nem lehetnek elégedettek a londoni szurkolók - idén hat mérkőzésen gól és gólpassz nélkül áll egyelőre. Érik a távozás?

A Daily Mirror értesülései szerint olyannyira érik, hogy Özil már közölte is a csapattársakkal, hogy hamarosan a Manchester United játékosa lesz. A Vörös Ördögök mellett egyértelműen az edző személye szólhat, hiszen José Mourinhóval Özil már a Real Madridnál is együtt dolgozott és a Special One nem is titkolta soha sem, hogy mennyire kedveli Özil játékát.

A 29 éves támadót az Arsenal 2013-ban szerződtette 42.5 millió fontért, amely megfelel a mostani piaci értékének is. Noha a játékos jelenlegi valós piaci ára akár ennek még kétszerese is lehetne, ne felejtsük el, hogy a szerződése 2018 júniusában lejár, amely azt jelenti, hogy ha Wengerék pénzt akarnak látni egyik legnagyobb értékükből, akkor már januárban el kell köszönniük tőle.

Az Ágyúsok a sikeres EL-túrát követően az Everton vendégei lesznek hétvégén. Noha az előző szezonban a Goodison Park legénysége otthon tartotta a három pontot, az elmúlt hat meccsükből ez volt a liverpooliak egyetlen sikerélménye az Arsenal ellen. Az Everton ráadásul pocsék formában is van, így ne csodálkozzunk rajta, hogy csak 1.95-öt fizet a     a vendégek sikerére.

[2522824] 2017-10-22 14:30:00 Everton - Arsenalx;
237903