Olasz foci

Mi mentheti meg Európa egyetlen pont nélküli trénerét?

  • varin

Marco Baronival a Benevento eddig csak szenved, ám az odds mégis magas.

Fotó: YouTube

Kínos döntetlent ért csak el az AC Milan a csütörtök esti, AEK Athén elleni Európa Liga-találkozón, tovább erősödtek tehát a hangok, hogy Vincenzo Montellának mennie kell. Amennyiben hétvégén a Milan nem veri meg a Genoát a San Siróban, erre szinte biztosan sor is kerül, ám nehéz elképzelni, hogy a két iparváros együttesének csatájából ne a hazaiak jöjjenek ki jobban, ez pedig ideig-óráig megmenthetni Montellát. De mi menti meg vajon a Benevento trénerét, Marco Baronit?

Benevento#ita-benevento#5

Arra, hogy az újonc vált legközelebb trénert, jelenleg 2.40-szeres szorzón fogadhatunk. Pedig a Beneventónál semmilyen biztató dolgot nem tapasztalhatunk, a csapat a európai topbajnokságok közül egyedüliként, egyelőre pont nélkül áll a ligában. Az újonc hétfő este a nagy rivális Verona ellen hasalt el, ám a Serie A kiegyenlítettsége miatt a 13. hely is csupán hét egységre van tőlük.

Tanács a fogadóknak

A tippet lehetőleg minél később fogadjuk meg! Az oddsokat vélhetően szombaton 18 órakor veszik majd le, amikor kezdődik a forduló, így a fogadással is várjunk addig, mert ha a következő órákban kirúghatnak valakit, az kizárólag Montella lehet.

A csapat sorsolása ráadásul igen távol van az ideálistól, hétvégén a Fiorentina látogat a Stadio Ciro Vigoritóba, azt követően az edzőváltáson átesett Cagliari vendégei lesznek, majd sorban a Lazio és a Juventus is a Boszorkányok ellenfele lesz.

Ha az oddsokat vesszük alapul, akkor Montella mellett a SPAL mestere, Leonardo Semplici lehet még vetélytársa Baroninak a versenyben, ám a másik újonc a következő három hétben bőségesen gyűjthet pontokat, hiszen a Sassuolo és a Genoa is ellátogat Beneventóba.

Mindezek szellemében ha hiszünk abban, hogy Montellának van még hibázási lehetősége és a Genoát gond nélkül legyőzik a hétvégén, akkor egyértelműen érdemes Baroni 2.40-es szorzójára pénzt pakolni, hiszen hiába a történelmi feljutás, a végtelenségig azért nem nézhetik tétlenül a vereségeket sem.

Melyik csapatnál lesz legközelebb edzőváltás?
Marco Baroni 2.40
Vincenzo Montella 4.00
Leonardo Semplici 4.50
Cristian Bucchi 6.00
241306