Premier league

Jó pénzt kereshetünk az újonc veretésével

Péntek este az újonc Brightont fogadja a javuló formát mutató West Ham United, ám Slaven Bilicnek jó pár kulcsemberét nélkülöznie kell.

Nyolc fordulót rendeztek meg idáig a Premier League-ben és mind a Brighton, mind pedig a WHU nyolc pontot kapart össze. Igazi ki-ki meccsre van tehát kilátás Londonban, a fogadóirodáknál azonban a Kalapácsosok komoly favoritnak számítanak, hiszen egy vendéggyőzelem közel ötszörös haszonnal kecsegtet.

1x2    
West Ham United Döntetlen Brighton
1.80 3.30 4.50

A hétvégén mindkét gárda egy döntetlennel zárta a fordulót, a West Ham a Burnley otthonában szerzett egy pontot, míg a Brighton az Everton ellen játszott szintén 1-1-es remit.

A két együttes legutóbb 2012-ben a Championshipben találkozott egymással, az öt évvel ezelőtti találkozón a WHU 6-0-s győzelmet aratott. A mostani felállás szerint ilyen nagy különbségre szinte semmi esély nincs, főleg úgy, hogy Slaven Bilicnek több kulcsjátékosát is nélkülöznie kell majd.

Bilicnek gondjai lehetnek a támadószekcióval / whufc.com

A West Ham soraiból ugyanis jó páran maródiak és akadnak eltiltottak is. Utóbbi kategóriába tartozik Andy Caroll (5/0), akinek kiválása azért jött most rosszul, mert Javier Hernandez (8/3) nincs tökéletes állapotban, így a mexikói támadó játéka csak a meccs előtt dől majd el, bár Bilic nagyon bízik benne, hogy pályára tudja küldeni a Borsócska becenévre hallgató csatárt.

Ha Chicharito sem tudja vállalni a játékot, akkor lehet igazán gondban a WHU, ugyanis Diafra Sakho (7/1) is sérült, így a horvát menedzsernek valami újat kell kifőznie, meg is hívta a meccskeretbe az U23-as gárda csatárát, Toni Martinezt. Nemcsak a támadószekcióban akadnak gondok, bizonytalan a szerepeltetése James Collinsnak (3/0) is, az első számú kapus a héten betegséggel küszködött, míg az őt pótló Adrián elvágyódik Londonból a kevés játéklehetőség miatt - vagyis nem volt éppen ideális a heti felkészülése a csapatnak.

A West Ham pocsékul rajtolt a bajnokságban, az első három körben három vereséget szenvedett el, azóta viszont javul a forma, hiszen 5 kör alatt nyolc pontot szerzett a csapat és csak a Tottenham ellen kapott ki.

A Brighton idegenben még nyeretlen idén, sőt, egy döntetlen mellett három vereséget könyvelhetett el. Csökkenti a pontszerzési esélyeit, hogy Chris Hugton vezetőedzőnek Thomas Hemed (6/2) eltiltása mellett Shane Duffy (8/0) hiányát is meg kell oldania. Az újoncnak tehát úgy sem lesz egyszerű feladat megmérkőznie a WHU-val, hogy a hazaiknál sincs minden a legnagyobb rendben.

 

  • West Ham vagy döntetlen @1.17
     
  • West Ham nyer@1.80
     
  • Mindkét csapat szerez gólt - nem@1.70
[2522832] 2017-10-20 21:00:00 West Ham United - Brightonx;
237903

Kattints a képre és tippelj!