Európa Liga

Keletre utazunk a profitért - tippek az EL-re

A Zenit-Rosenborg és a Dinamo Kijev-Young Boys meccsekre fogadunk az EL-csoportkörének harmadik fordulójában.

Zenit Szentpétervár-Rosenborg
Tipp: Zenit Szentpétervár
Odds:
1.28 @ Tippmixpro

Noha a Zenit legutóbbi két tétmeccse nem úgy sikerült, ahogy azt Roberto Mancini mester szerette volna, míg a Rosenborg parádézik mostanság, ezektől függetlenül kijelenthetjük, hogy a szentpéterváriak lényegesen nagyobb játékerőt képviselnek, mint a skandinávok.

Az oroszok egyébként is a nemzetközi kupameccsekre jobban rá tudnak pörögni, mint a bajnokikra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Vardar Szkopjét idegenben 5-0-ra, míg a Real Sociedad csapatát hazai pályán 3-1-re győzték le. Ezzel szemben a Rosenborg Spanyolországban simán zakózott, míg a macedónokat szerencsés körülmények között győzte le otthoni környezetében.

A hazai pálya előnye egyébként is sokat nyom a latba az orosz csapatoknál, amit ha ki tud használni a Zenit, akkor egyrészt legyőzheti a Rosenborgot, másrészt gyakorlatilag hátradőlhet a folytatást illetően. Már pedig úgy véljük, hogy az oroszok hagyják el győztesen a pályát.

[2621591] 2017-10-19 19:00:00 Zenit Szentpétervár - Rosenborgx;

Kádárék ismét legyőzhetik hazai pályán a svájci csapatot.

Dinamo Kijev-Young Boys
Tipp: Dinamo Kijev
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

Ezzel a párosítással idén már volt szerencsénk nyerni, hiszen még a BL-selejtezőben arra fogadtunk, hogy a Dinamo Kijev legyőzi hazai pályán a Young Boys együttesét. Ez össze is jött az ukránoknak, hiszen 3-1-re nyertek, azonban a visszavágón 2-0-ra kikaptak, így idegenben lőtt több góllal a svájci csapat jutott tovább. Igaz, a sárga-feketéknek később megálljt parancsolt a CSZKA Moszkva, emiatt a két fél ezúttal az Európa Liga csoportkörében mérheti össze tudását.

Noha augusztus elején egy roppant szerencsés góllal végül a Young Boys örülhetett, igazából nem sok minden változott az elmúlt bő két hónapban. A felek közt még mindig bőven van különbség, természetesen Kádár Tamásék javára, amit még inkább felerősít a hazai pálya előnye. A július végi meccsen ugyanis a Kijev az Olimpiai Stadionban egyértelműen lefocizta ellenfelét, a svájciaknak nem sok momentumuk volt.

Ha pedig mindehhez hozzátesszük azt, hogy a vendégeknél négyen is hiányoznak majd, míg a hazaiak a teljes fegyverarzenáljukat bevethetik, ráadásul a BL-kiesés miatt kettőzött erővel lépnek pályára, akkor abszolút nem lenne meglepő, ha a Dinamo idén zsinórban másodszor is legyőzné hazai pályán a Young Boys alakulatát.

[2621472] 2017-10-19 21:05:00 Dinamo Kijev - Young Boysx;
hatharom.com
Zenit Szentpétervár-Rosenborg Zenit Szentpétervár
Dinamo Kijev-Young Boys Dinamo Kijev
@2.11
Fogadási határidő: 19:00