Manchester United

Egyre nagyobb bajban van Mourinho

Hullanak a United-focisták, mint a legyek, a portugál menedzsernek egyre kisebb a mozgástere.

José nincs könnyű helyzetben, de a United így is szállítja a győzelmeket

Szerda este harmadik győzelmét is megszerezte a Manchester United a Bajnokok Ligájában, a Vörös Ördögök ezúttal a Benfica otthonából vitték el a három pontot. A manchesteriek sikeréhez kellett a lisszaboniak 18 éves kapusa is, aki óriási hibával mutatkozott be az elitliga színpadán.

Mourinho csapata így 3/3-as mutatóval áll az A-csoportban, féltávnál már szinte biztos a továbbjutása, főleg mivel a csoportküzdelmek második felében kétszer játszhat majd odahaza.

Jól alakulnak tehát a Manchester dolgai az új idényben, pedig Mourinhónak nem éppen ideális a helyzete. A szerdai meccs után újabb játékosa sérült meg, így pedig jelenleg 8 olyan focistát találunk az Old Traffordon, aki nem állhat a portugál menedzser rendelkezésére.

A Benfica ellen a gólszerző Marcus Rashford szedett össze egy térdsérülést, ami miatt a 76. percben le is kellett őt cserélni. Mourinho a meccs után megerősítette, hogy fiatal támadója rúgást kapott a lábára, így egyelőre kérdéses a hétvégi szerepvállalása. A Special One hozzátette, hogy Phil Jones is sérülés miatt nézte végig a kispadról a találkozót. Ez egyben azt is jelenti, hogy jelenleg a keretben

  • Zlatan Ibrahimovic
     
  • Marcos Rojo
     
  • Marouane Fellaini
     
  • Paul Pogba
     
  • Michael Carrick
     
  • Eric Baily
     
  • Marcus Rashford
     
  • Phil Jones

is sérüléssel bajlódik.

A Premier League-ben a második helyen álló United a hétvégén a Huddersfield vendége lesz. Az újonc kiválóan kapta el a rajtot, de közel egy hónapja nem tudott meccset nyerni, így papíron a Vörös Ördögöknek hozniuk kellene a három pontot.

A tabella 12. helyén álló Huddersfield ráadásul szintén krízisben van, hiszen David Wagner menedzsernek hat játékos szolgálatairól is le kell mondania. Steve Mounie (4/2), Kasey Palmer (3/0), Michael Hefele (1/0), Philip Billing (7/0), Jon Stankovics (0/0), Collin Quaner (4/0) sem egészséges.
 

Mire lehet érdemes itt fogadni?

A Huddersfield négy mérkőzés óta képtelen a kapuba találni, így pedig, hogy Mounie személyében a házi gólkirály sem lesz ott szombaton a pályán, tovább duzzadhat ez a kínos sorozat.

1x2    
Huddersfield Döntetlen Manchester United
10.00 4.75 1.30

Mourinhóék viszont három meccs óta nem kaptak gólt, a portugál pedig idegenben szívesen játszatja csapatát defenzív taktikával. Nem sziporkázott az utóbbi meccsein a Manchester, szombaton is elsősorban a három pont megszerzése lesz a célja. A fentiekből kiindulva szerintünk a gólok számát illetően lehet némi keresnivalónk.

  • Gólszám 3,5 gól alatt@1.30
     
  • Gólszám 2-3@1.70
     
  • Hazai csapat góljainak a száma - 0 @1.65
[2522825] 2017-10-21 16:00:00 Huddersfield - Manchester Unitedx;
237903