Bajnokok Ligája

Trükkös megoldással kereshetünk a Barca meccsén

Szerda este a Barcelona az Olimpiakoszt fogadja a BL csoportkör 3. fordulójában. A katalánok pontvesztése az év egyik legnagyobb meglepetése lenne.

A Barcelona két meccs után két győzelemmel és 4-0-s gólkülönbséggel vezeti a D jelű csoportot, míg az Olimpiakosz 0 ponttal és 2-5-s gólkülönbséggel a kvartett utolsó helyén áll. Nem csoda ha a fogadóirodák beárazták a görögöket, Messiék sikere ugyanis nem fizet semmit, 1.05-ös szorzóval fogadható az állami bukmékernél.

1x2    
Barcelona Döntetlen Olimpiakosz
1.05 11.00 27.00

Ernesto Valverde együttese a hétvégén egy nagy meccset játszott az Atlético Madrid vendégeként és Luis Suárez hajrában szerzett góljával 1-1-es döntetlent tudott kiharcolni a telt házas Metropolitanóban. A gránátvörös-kékek így továbbra is vezetik a spanyol bajnokságot, hétvégén pedig odahaza fogadják majd a Malagát, amely ebben a szezonban mindössze egyetlen pontot tudott összekaparni.

Az Olimpiakosz nagy meglepetésre csak az 5. helyen áll a görög bajnokságban miután hét forduló alatt még két vereséget is elszenvedett. A BL-ben odahaza kapott ki elég simán a Sportingtól, majd Torinóban is kénytelen volt fejet hajtani az Öreg Hölgy előtt.

[2620478] 2017-10-18 20:45:00 Barcelona - Olimpiakoszx

A várható kezdőcsapatok illetően sok a bizonytalanság. A szakportálok szerint Valverde a szokás négyes felállást választhatja a védelemben, a középpályán pedig Iniesta, Busquets és Rakitic juthat szóhoz. Messi és Suárez helye is megkérdőjelezhetetlen, a maradék egy helyre viszont a Madridban meglepően jól futballozó André Gomes, Deulofeu, Paulinho és Aleix Vidal is esélyes lehet.

Fogadói szempontból rendkívül nehéz fogást találni a meccsen, hiszen ahogy fentebb is írtuk, az oddsmesterek nagyon beárazták a görög alakulatot. Messiéket 3-4 góllal jobbnak vélik a pireusziaknál, de nagy kérdés, hogy gálaelőadás vagy egy rutinból lehozott sima meccs kerekedik ki az összecsapásból. Ha egyáltalán érvényesül a papírforma.

Messiben és Suárezben bízhatunk szerda este

Ha az előbbi forgatókönyv valósul meg, abban az esetben megszakadhat a Barca sorozata és az Olimpiakosz akár be is találhat a kapuba, ha viszont a katalánok megállnak 2-3 rúgott gólnál, úgy hátul is nagyobb lehet a figyelem.

Ebből a bizonytalanságból fakadóan inkább megpróbáltunk másfajta opcióik után nézni, és megakadt a szemünk egy gólszerzős kombináción. Az egyik netes irodában fogadható az első gól szerzője is, ha pedig érvényesül a papírforma és a Barca kézben tartja a meccset, akkor véleményünk szerint Messi és Suárez kettőséből kerül ki az első gól szerzője. Vagy legalábbis igen nagy ennek az esélye.

Mivel mindkét játékos esetében igen magas az erre vonatkozó szorzó, megrakhatjuk mindkét támadó első gólját, ha pedig bejön a várakozásunk, biztos profittal szállhatunk ki.

  • Lionel Messi szerzi az első gólt@2.75
     
  • Luis Suárez szerzi az első gólt@3.40
[2620478] 2017-10-18 20:45:00 Barcelona - Olimpiakoszx;