Bajnokok Ligája

Nagyot bukott a Real Madridon a darts királya

A várakozásokkal ellentétben a Real Madrid nem tudta legyőzni hazai pályán a Tottenham csapatát, ezzel pedig sok fogadónak okozott bosszúságot.

facebook.com

Meglepetéseredményekből nem volt hiány a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, a Sevilla például egy ötöst kapott Moszkvában, a Dortmund csak döntetlent játszott az APOEL ellen, míg a Liverpool 7-0-s sikert aratott Mariborban.

A keddi nap slágermeccse a Real Madrid - Tottenham találkozó volt, ahol a fogadóirodák szerint a királyi gárda tükörsima favoritnak számított. Cristiano Ronaldóék győzelmét a mérkőzés előtt 1.30-1.40-es odds körül lehetett fogadni fogadóirodától függően, ám az eredmény végül 1-1 lett, a pontosztozkodás pedig 5-6-szoros haszonnal bírt a szerencséseknek.

Csakhogy a fogadók többsége a Real Madrid sikerét várta, így a döntetlen a bukmékereknek kedvezett. A dartsosok ötszörös világbajnoka, Eric Bristow például 3300 fontot - forintra átszámolva mintegy 1,2 milliót - bukott a londoniak bravúrján, pedig Twitter-bejegyzése szerint könnyű pénzt szimatolt a madridi találkozón.

 

 

Szóval nem volt egy egyszerű BL-nap, de azért sokan így is tudtak nyerni, például két szerkesztő-kollégánk, akik fórumbejegyzésükben 50.000 forintos tippel boldogították a követőiket.

Ti hogy zártátok a keddi napot?
[2620517] 2017-10-17 20:45:00 Real Madrid - Tottenham Hotspurx;