Olasz foci

Ultimátumot kapott a Milan edzője

  • varin

Hiába kapott ki hétvégén az AC Milan, van még esélye Vincenzo Montellának bizonyítani.

Vasárnap igen fontos városi rangadón maradt alul az AC Milan, noha a Rossonerik egyáltalán nem játszottak rosszul az Internazionale ellen. A Derby della Madonnina előtti napokban arról lehetett hallani, hogy amennyiben kikap a csapat, Vincenzo Montellának megköszönik a munkáját. Ám a legfrissebb hírek szerint kapott még lehetőséget bizonyításra a korábbi Roma-gólvágó.

A football-italia.net ugyanis arról ír, három bajnoki mérkőzésre szóló ultimátumot kapott a fiatal mester, ám ha nem győzi le a Genoát és a Chievót vagy kikap a Juventus ellen, akkor nincs tovább, új edzőt keresnek a helyére.

Nyolc fordulót követően a Milan mindössze tizedik helyen áll a Serie A-ban, feleannyi pontszámmal, mint amennyi a listavezető Napolinak van. Egyelőre tehát hiábavalónak látszik a nagy költekezés, az eredmények nemigen akarnak jönni, a kulcsjátékosok pedig - mint például Bonucci - sorban hozzák a gyenge mérkőzéseket.

Három elveszített bajnokit követően csütörtökön az Európa Ligában bizonyíthatnak a milánóiak, az eddig veretlen, négy ponttal álló AEK Athén látogat az olasz iparvárosba. Első ránézésre nem tűnik lefutottnak a találkozó, ennek szellemében talán meglepő, hogy a Milanra 1.35-ös szorzón fogadhatunk a    -n.

[2621495] 2017-10-19 21:05:00 AC Milan - AEK Athensx;