Bajnokok Ligája

Nem hibázhat a Juventus és az Atlético Madrid - tippek a BL-re

Az olaszok kirakatcsapata a Sportingot fogadja, míg a madridiak Azerbajdzsánba utaznak a BL-csoportkör 3. fordulójában.

Magabiztos sikert várunk az Atlético Madridtól.

Qarabag Baku-Atlético Madrid
Tipp: Atlético Madrid -1 (európai hendikep)
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Kötelező győzelem előtt áll az Atlétcio Madrid szerdán, hiszen a gárda az azeri Qarabag otthonában vendégeskedik. Diego Simeone fiainak egyébként is úgy kell a siker, mint egy falat kenyér, hiszen egyrészt ezidáig csak egy pontot gyűjtöttek a Bajnokok Ligájába, másrészt az utolsó három tétmeccsükön nyeretlenek maradtak.

Márpedig perpillanat keresve sem találnának jobb alkalmat egy önbizalomnövelő magabiztos sikerhez, hiszen a bakui csapat nem igazán üti meg a BL-szintjét. A Roma ellen ugyan csak egy góllal kapott ki az újonc szeptember végén hazai pályán, de nem szabad elfelejteni, hogy az olaszok a 15. percben már kettővel mentek, s onnantól kezdve voltaképp semmit nem csináltak. Ugyanakkor a Chelsea félig-meddig B-csapatával végig komolyan vette a Qarabag elleni meccset, s végül hat lőtt gólig meg sem állt.

Óriási tehát a különbség a felek között, s ha az Atlético Madrid hozza nagyjából azt, amit hétvégén a Barcelona ellen, akkor minden gond nélkül több góllal nyerhet Azerbajdzsánban. Főleg úgy, hogy Simeone mester gyakorlatilag a teljes fegyverarzenálját be tudja vetni Bakuban.

[2620465] 2017-10-18 18:00:00 FK Karabakh - Atlético Madridx;

Juventus-Sporting
Tipp: Juventus
Odds: 
1.36 @ Tippmixpro

Kisebb gödörbe került a Juventus, hiszen a legutóbbi két bajnokiját nem tudta megnyerni. A Zebrák ráadásul szombaton hazai pályán szenvedtek vereséget, méghozzá a Lazio együttesével szemben. Ugyanakkor a Sporting sem lehet büszke az utóbbi hetekben nyújtott teljesítményére, hiszen a portugál csapat az utolsó öt tétmeccséből csak egyet nyert meg, méghozzá a harmadosztályú Oleiros elleni kupacsatát, igaz, azon az ütközeten is képesek voltak a zöld-fehérek két gólt kapni...

Mivel a Barcelona mind a két együttest legyőzte, ugyanakkor a Juve és a Sporting is megverte az Olimpiakoszt, kijelenthető, hogy az olasz és a portugál csapat csatázik majd a második továbbjutó helyért a D-csoportban. Így pedig alaposan felértékelődik ez a találkozó tétje, gyakorlatilag "hatpontos" meccset vív a két alakulat.

Noha a Zebrák formája nem éppen a legjobb, legalább elmondható róluk, hogy valamennyi kulcsjátékosuk bevetésre kész, vagyis a legerősebb garnitúrát tudja pályára küldeni szerdán Massimiliano Allegri mester. Arról nem is beszélve, hogy hazai pályán játszhat a csapat, ahol az utolsó öt BL-meccsét - Olimpiakosz, Monaco, Barcelona, Porto, Dinamo Zágráb - rendre megnyerte, méghozzá úgy, hogy ezen ütközeteken mindössze egy gólt kapott. S ha mindehhez hozzávesszük azt, hogy az olaszok minőségibb játékoskerettel rendelkeznek, úgy véljük, hogy Paulo Dybaláék visszatérnek a helyes ösvényre, s újfent győzelemmel örvendeztetik meg szurkolóikat.

[2620477] 2017-10-18 20:45:00 Juventus - Sporting CPx;
hatharom.com
Qarabag Baku-Atlético Madrid Atlético Madrid -1 (európai hendikep)
Juventus-Sporting Juventus
@2.16
Fogadási határidő: 10.18. 18:00