Bajnokok Ligája

Ez a fogadás komoly fejtörést igényel

Nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre, az oddsok alapján 5 vendég és 3 hazai győzelem születhet. De vajon hány találat esik a kedd esti mérkőzéseken?

A kedd slágermérkőzése a Real Madrid - Tottenham találkozó lesz, amellyel részletesebben ebben a cikkünkben foglalkoztunk. Meglehetősen pikánsnak ígérkezik a Manchester City - Napoli találkozó is, hiszen az angol és az olasz bajnokság listavezetője igazi sportcsemegét ígér. Főleg úgy, hogy Aurelio De Laurentiis nápolyi elnök furcsa nyilatkozata felkavarta az állóvizet, a presidente szerint csapatának le kéne dobni a BL-t a bajnokság érdekében.

Rendeznek még egy Feyenoord - Sahtar, egy Monaco-Besiktast, Moszkvába látogat a Sevilla és Ciprusra a Borussia Dortmund.

2017-10-17;42

Az egyik külföldi fogadóiroda kínálatában egy meglehetősen érdekes fogadási opciót a játékosoknak, mégpedig a játéknap összes góljára vonatkozóan.

A bukmékerek a nyolc keddi mérkőzésre egy 24,5-ös határt húztak meg.

Ez meccsenként 3 gólos átlagot jelent és akkor egy találkozón kell még egy "plusz" gól is a sikeres fogadáshoz.

A feladat tehát adott, számoljuk ki együtt, hogy over vagy under lesz a keddi nap. Hozzászólásokban jöhetnek a pontos eredmény vagy a gólszámokra vonatkozó tippek és ezek alapján

A játéknap góljai  
24.5 gól felett 24.5 gól alatt
1.84 2.07