NFL

Hiltonnal nyerhetünk kedd hajnalban

Nagyon fontos csoportrangadó vár a Coltsra, ahol is tovább csilloghat legjobb elkapójuk, T.Y. Hilton.

Egy mérkőzés maradt kedd hajnalra az NFL 6. hetén, az Indianapolis Colts a Tennessee Titanshez látogat. A mérkőzésnek óriási jelentősége van, hiszen az AFC South gyengélkedő csapatai között még akár 8-8-cal is révbe érhet a csoportgyőzelemre vágyakozó gárda, márpedig a Titans-Colts derbin két 2-3-as együttes csap össze. A vasárnapi őrületet követően (két csapat is 6-nál nagyobb oddson tudott nyerni) a győztest megtippelni hatalmas bátorság lenne, de egy jó kis player special tippel így is izgalmasabbá tehetjük a meccsnézésünket.

Fotó: Rotoworld

T.Y. Hilton ugyanis ihletett formában játszik, öt meccsen eddig 466 yardot ért el, a Cleveland és a San Francisco ellen 150 felett végzett. Az elsőszámú Colts-elkapónak amúgy is a Titans az egyik kedvenc riválisa, tavaly két meccsen 230 yardot termelt és oda-vissza TD-t ért el, két éve 69 yardot átlagolt, három éve pedig 105 yardig jutott azon a meccsen, ahol pályára is lépett.

Hilton ráadásul joggal bízhat a jó passzokban, hiszen Jacoby Brissett javuló formát mutat. Az Andrew Luckot pótló korábbi Pats-irányító a 49ers ellen 314 yardot passzolt, lassanként pedig felveszi az NFL ritmusát is.

Hilton remek teljesítménye és a QB javuló játéka mellett az ellenfél is fontos faktor lehet fogadásunkban, hiszen a Titans passz elleni védekezése nem tartozik a legacélosabbak közé. A hatodik hét kezdetéig például a harmadik legtöbb fantasy pontot engedték wide receiverek ellen. Engedett yard/meccs átlagukat ugyan valamelyest feljavítja, hogy Jay Cutler csupán 92 yardot dobott ellenük a múlt héten, ám a Delfineknek nem is volt szükségük különösebben sok passzra, mivel a futójáték többé-kevésbé működött.

Az előtte lévő négy meccsen viszont kiütközött, mennyire gyenge a Tennessee secondaryje, DeShaun Watson 283, Russell Wilson 373, Blake Bortles 223, Derek Carr pedig 262 yardot passzolt, és a touchdownok is szép számmal záporoztak az end zone-ba.

Az, hogy Marcus Mariota játékára komoly esély van, tovább növeli a hazaiak esélyét, így az amúgy sem túl acélos Colts-futójátékra kevesebb szükség lesz, mint Brissett passzaira. Ha pedig Hilton tudja tartani jó szokását a Titans ellen, aligha kerül majd veszélybe a fogadóirodák által behúzott 78.5-ös határ.

hatharom.com
T.Y. Hilton elkapott yardjai: 78.5 felett
Odds: 1.80