NB I

Ennyit kereshetünk a Fradi győzelmével az Újpest ellen

  • varin

Kijöttek a hétvégi NB I-es találkozók szorzói, ám több esetben is meglepően magas számokat láthatunk.

Hétvégén a 13. fordulóra kerül sor az OTP Bank Ligában, amely több érdekes mérkőzést is tartogat. A listavezető Videoton a balmazújvárosi botlást követően a másik újonccal, a Puskással találkozik, míg a Ferencváros-Újpest meccsen a lila-fehérek alaposan kibabrálhatnak a trónkövetelővel. Lássuk a játéknap szorzóit, amely a keddi Vasas-Haladás mérkőzés okán még nem teljes.

   
  1 x 2
Vasas-Haladás (kedd 18:00) 1.85 3.40 4.00
Paks-Mezőkövesd 1.75 3.50 4.50
Ferencváros-Újpest 1.65 3.60 5.10
Videoton-Puskás Akadémia 1.60 3.70 5.40
Diósgyőr-Honvéd 2.65 3.10 2.60

Újabb hazai vereséget követően immáron biztos, hogy nem Radványi Miklóssal érkezik majd a Mezőkövesd Paksra, az utódot hamarosan be is jelenthetik Borsodban. A Paks ellen azonban nem mondhatni, hogy bárkivel a kispadon esélyes lenne a Kövesd, hiszen Csertői Aurél csapata öt veretlen találkozó után, igen nagy önbizalommal fogadhatják azt a Kövesdet, amelynek tavaly ötöt lőttek hazai pályán. A két csapat eddigi hat bajnokiján összesen 25 gól esett, így vélhetően azzal járunk majd jól, ha a gólokban gondolkozunk.

Kattints a képre és tippelhetsz is!

Hat meccset számlál a Fradi veretlenségi szériája az Újpest ellen, öt a zöld-fehérek fiaskó nélküli sorozata az NB I-ben, míg a lilák négy fordulóval ezelőtt kaptak ki legutóbb. Mindezek szellemében nem is kérdés, hogy nagyon ikszre áll a Ferencváros-Újpest csúcsrangadó, amelyre 3.60-szoros pénz reményében fogadhatunk a magyar állami bukmékernél. Nagy kérdés azonban, hogy a hétvégi, igencsak bosszantó felcsúti döntetlent követően kiheverik-e néhány nap alatt a sérelmeiket Thomas Doll játékosai, mert ha nem, akkor az életjeleket mutató újpestiek akár ponttal, pontokkal távozhatnak a Groupamából.

Fotó: NSO

A Hungária körút ad otthon a Videoton-Puskás Akadémia találkozónak, hiszen a fehérváriak pályaválasztóként nem játszhatnak mostani ellenfelük otthonában. A listavezető azonban borzalmas játékot bemutatva ikszelt le hétvégén Balmazújvárosban, amely egy újabb megmagyarázhatatlanul elvesztett két pontot jelent Nikolicséknak. Az elmúlt években viszont a "fiókcsapat" ellen jól ment Juhászéknak, pályaválasztóként egy 3-2 és egy 3-0 áll a Vidi mellett a Puskás ellen, míg júliusban 3-1-re tudtak nyerni Scsepovicsék a Pancho Arénában.

[2538972] 2017-10-21 15:30:00 Videoton - Puskás Akadémiax;10

A Diósgyőr négy, a Honvéd öt nyeretlen találkozó után tudott ismételten győzedelmeskedni az OTP Bank Ligában. Különösen a miskolciak 5-0-s sikere volt meggyőző, a piros-fehérek Ugrai Roland parádés játékának köszönhetően simán lépték le a tavalyi bronzérmes Vasast. A bajnoki címvédőnek most nehéz dolga lesz Debrecenben, Bódog Tamás csapata ugyanis a Bozsikból is ponttal távozott még a nyáron. Jogosnak tűnnek a kiegyenlített szorzók a mérkőzésre, de ha a DVTK akár csak meg tudja közelíteni hétvégi játékát, akkor könnyedén újabb budapesti skalpot gyűjthetnek be.

A Vasas-Balmazújváros és a Debrecen-Haladás szorzói később kerülnek megállapításra.

2017-10-21;212
239099