Magyar válogatott

Bernd Storck gazdaggá tehet minket!

  • varin

Ha érdekel, milyen esélyei vannak Storck maradásának a válogatott kispadján, akkor jó helyen jársz!

Kedden délután eldől Bernd Storck sorsa, az MLSZ ülésén a szakemberek és a szövetségi kapitány véleményének meghallgatását követően kiderül, marad-e a német szakvezető a válogatott kispadján. A közvélemény úgy tűnik, nagyon Storck ellen van, ám a német mester mindig is "jól tudott helyezkedni", így egyáltalán nem kizárt, hogy még egy évre megkapja a bizalmat az MLSZ-től. Hogy hogyan dönt a Magyar Labdarúgó Szövetség, arra a halványzöld irodánál pénzt is rakhatunk.

A bukméker szerint ugyanis Storcknak nincs maradása, hiszen ha november 1-jén még a magyar válogatottat az Eb-re is kivezető tréner ülne a kispadon, pénzünk négyszeresét nyerhetnénk. Ezzel szemben a menesztés szorzója csupán 1.20.

De ha nem Storck, akkor kicsoda? - tehetjük fel teljesen jogosan a kérdést. Nos, a szorzók alapján a jelenleg Dunaszerdahelyen dolgozó Marco Rossi lehet a befutó, akit bár szerződés köt a DAC-hoz, igen egyértelműen jelezte nyilatkozataival, hogy örömmel vállalná a felkérést.

Paulo Sousa neve is jól cseng a szurkolói berkekben, hiszen a portugál mester 2012-ben az Európa Liga csoportköréig repítette a Videotont. Sousának jelenleg nincs munkája, noha a belga Gent mellett Milánó két sztárcsapatával is szóba hozták.

A Blikk információi szerint Szabics Imre is eséllyel pályázik a kispadra, de Löw Zsolt, Herczeg András, Bölöni László és Mészöly Géza neve is felmerült. A fogadási lista legesélytelenebbjei között pedig megtaláljuk még minden szurkoló nagy álmát, Dárdai Palit 12-szeres szorzóval.

Hamarosan tehát pont kerülhet a történet végére és megtudjuk, mennyire erős Bernd Storck neve az MLSZ-ben. Azért a 4-szeres szorzó egyáltalán nem tűnik ördögtől valónak, elvégre is néhány hónapja még a német volt a magyar futballisten.

Ki lesz a magyar válogatott trénere december 1-jén?
Marco Rossi 2.00
Paulo Sousa 3.00
Szabics Imre 4.00
Bernd Storck 4.00
Löw Zsolt 7.00
Herczeg András 10.00
Bölöni László 12.00
Dárdai Pál 12.00
Mészöly Géza 12.00