Sportfogadás

Veretjük és nyeretjük is Miskolcot - hétvégi magyar tippek

Ezúttal pénteken jelentkezünk hétvégi magyar tippsorunkkal, amelyen a DVTK-Fehérvár és a Miskolc-Verona meccs szerepel.

A szokásoktól eltérően ezúttal nem szombaton, hanem pénteken jelentkezünk a "hétvégi magyar tippek" cikkünkkel. A szelvényünkön ezúttal is két mérkőzés szerepel a     kínálatából, méghozzá a Diósgyőri Jegesmedvék-Fehérvári Titánok, illetve a Miskolc-Sport Management Verona ütközet.

A Diósgyőr ezúttal a Fehérvár farmcsapatát győzheti le - Fotó: dvtk.eu

Diósgyőr-Fehérvári Titánok
Tipp: Diósgyőr
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

A jégkorong Erste Liga egyik legjobb és legerősebb együttese, a címvédő Diósgyőr az egyik leggyengébb, és legfiatalabb játékoskerettel rendelkező Fehérvári Titánokat fogadják. A vendégek számára az idei szezonban is a tanulás a cél, főleg, hogy egy farmcsapatról beszélünk, míg a hazaiknál csak és kizárólag a címvédés jöhet szóba.

Ennek megfelelően a Diósgyőr vezeti is a bajnokságot, nyolc idei meccséből mindössze csak egyet veszített el, azt is idegenben. Otthoni környezetében impozáns a Jegesmedvék mérlege, hiszen mind három ligameccsét behúzta, legutóbb épp a legnagyobb ellenlábasát, a MAC Budapestet győzte le. Ezzel szemben a Titánok, ha egy tőlük kicsit is erősebb csapattal néztek farkasszemet, rendre nagyon könnyen megadták magukat, hiszen a Brasov otthonában 6-3-as, míg a Ferencvároséban 8-1-es vereséget szenvedtek.

Noha pár nap leforgása alatt ez már a sokadik meccse lesz a hazaiaknak, akik a Visegrád Kupában is vitézkednek, azon a véleményen vagyunk, hogy ezt a mérkőzést, a legutóbbi, februári 4-0-val záród miskolci ütközethez hasonlóan behúzzák.

Miskolc-SM Verona
Tipp: SM Verona
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Szelvényünk másik mérkőzése a Miskolc-Sport Management Verona vízilabda meccs, amely ütközetet az Eurokupa keretén belül rendezik meg a franciaországi Aix en Provence-ben. Az előbb említett két együttesen kívül a csoportba a házigazda mellett az orosz Csehov került be, s a négyesből az első kettő jut tovább a sorozat negyeddöntőjébe.

Noha a Miskolc jól teljesít az idei szezonban, ezidáig mindössze egy olyan erős együttessel nézett farkasszemet, mint a Verona. Az olasz bajnokság ugyan még nem rajtolt el, de az SM az alaposan felturbózott Ferencváros elleni minimális vereséggel bebizonyította, hogy idén is tényező lesz az Eurokupában, tavaly ugye az elődöntőben vérzett el a csapat.

A magyar alakulat három hét alatt 14 mérkőzést (!) játszott le, s noha ezek közül egy kivételével - a miskolciak 11-4-re kaptak ki az Egertől hazai medencében - mindet megnyerte, a játékosok fejben mégis elfáradtak, mondta ezt dr. Sike József a miskolciak trénere. A gárdának így pedig különösen nem jött jól, hogy a csütörtöki, két átszállásos, fárasztó utazás után pénteken egyből medencébe kell ugrania a csoport legerősebbjének taksált olasz együttes ellen.

"Ezek a mérkőzések már nem a könnyű kategóriába tartoznak. A Verona erős, eleve olaszok, s jó a csapatuk is, amit már az is mutat, hogy tavaly a BL-selejtezők során Egerben is győzni tudtak. Nem félünk tőlük sem, de az álláspontom az, hogy itt talán a franciák elleni mérkőzésen dőlhet el a továbbjutás sorsa" - nyilatkozta a csapat trénere a vlv.hu-nak és az mvlsz.hu-nak.

A felek közt bőven van tudásbeli különbség az olaszok javára, s ha két együttes egriek ellen vívott találkozóiból, illetve dr. Sike József szavaiból indulunk ki, akkor ezen a meccsen egyértelmű, hogy a Verona a favorit. Főleg úgy, hogy ha esetleg gyorsan elhúz az olasz csapat, akkor vélhetően a magyar gárda tartalékol a két hozható kulcsfontosságú meccsére, amit egyébként is erőltetett menetben, szombaton délután és vasárnap reggel vív meg.

hatharom.com
Diósgyőr-Fehérvári Titánok Diósgyőr
Miskolc-SM Verona SM Verona
@1.88
Fogadási határidő: 18:00