Átigazolás

Három világsztárt adna a Real Madrid Harry Kane-ért

Kettőnek közülük ismerős lehet a White Hart Lane gyepe.

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a világon jelenleg Lionel Messi mellett Harry Kane van a legjobb formában a topfutballisták közül. A Tottenham üdvöskéje 9 meccsen 11 gólt szerzett és a válogatottnak is első számú gólgyárosává lépett elő. A 24 éves klasszis kapcsán bőségesen hallani már 100 millió euró feletti vételárat, ám a hírek szerint a Real Madrid három játékost is hajlandó lenne átpasszolni Kane-ért.

Fotó: Benchwarmers

A Benchwarmers jelentése szerint a spanyol sztárcsapat a Tottenham két korábbi játékosát, Gareth Bale-t és Luka Modricot is átköltöztetné Londonba, a csomagba pedig még Karim Benzema is beleférne, így összesen három világsztár igazolhat a White Hart Lane-re Kane-ért cserébe.

Az kétségtelen, hogy a Tottenham egy 28, egy 29 és es 32 éves játékost kapna egy 24 évesért cserébe, de az talán vitán felül áll, hogy a fent említett három futballista lényegesen többet ér, mint Kane - és nem csak a piaci számok alapján.

Óriási üzlet lenne mindenesetre, ha a felek nyélbe ütnék a megállapodást, véleményünk szerint Londonban bármikor a spanyolok tenyerébe csapnának, ha Pérezék is komolyan gondolják a két klub közötti játékosvándorlást.

Melyik csapat nyeri a La Ligát?
   
Barcelona 1.55
Real Madrid 2.60